Summa sidvisningar

onsdag 9 november 2011

Dag 292

Så, onsdag har kommit å gått å ja... En skön dag kan man väl kalla d =) Tog en lååång morron, gick ej upp förräns kl 13 men då hade jag också varit vaken sen kl 9/10 ca men låg kvar å jobbade med vårt LIA projekt i sängen å det kan jag säga er var ljuvligt! Att få ligga å slappa i sin varma, sköna säng men samtidigt jobba å va duktig, me likey!
Sen blev d att stiga upp för å få i sig mat samt att slappa i soffan istället innan jag jobbade vidare med datorn denna gång (i sängen var d min trofasta iPad som fick jobba)
Efter litta mys i soffan samt att jag jobbat med rapport och annat excel skit tills jag va redo att spy på d hela så begav vi oss ut alla 3 här hemma för att gå på äventyr i höstiga november =)
Inte så jäkla mycket som hänt idag men samtidigt så har jag fått en del gjort tycker jag även om sakerna jag gjort varit få så har jag gjort mycket med dessa olika saker då det är mycket jobb att göra å mycket jobb återstår... Men det har tagit ett steg framåt idag i alla fall =)

Matmässigt har d varit en skön dag idag, började med mina älskade special K, mjölk, satsumas å te för 4,5 poäng. För mig e detta bästa starten på dagen, helt klart!
En lättare lunch intogs aningen för sent men d va gott ändå:
Tog den sista torsken med philadelphiaost på som jag haft till middag de senaste dagarna å tog halva som pålägg på två knäcke å resten delade jag i bitar å la ner i en skål het nudelsoppa från Viktväktarna. Väldigt mumsigt å detta blev 6,5 poäng.
Vi var en sväng hos mina päron där det blev 2 koppar kaffe för 1 poäng.
Kvällens middag blev en ren njutning:

Viktväktarpizza! Tycker ärligt talat att denna e godare än den jag köper på pizzerian å då e jag en välkänd motståndare till hemmagjord pizza av den barnsliga anledningen att jag inte gillar när bottnen inte blir så krispig som på pizzeria. Men denna e förbannat god å i å med den lilla mängd deg som d egentligen blir så kan jag kavla den så tunn som jag vill ha den för å få botten relativt krispig å sen det bästa av allt: jag väljer fyllningen =) Ikväll blev det kycklingfilé som jag kokt innan, tomat, färska champisar å lökringar å i botten en egengjord tomatsås å sen riven ost (11%) å till så kokade jag riven vitkål i vatten med salt å vitvinvinäger å mot slutet la jag ner riven morot som fick bli sallad. Dressing blev lite kryddor å en skvätt vinäger till samt en liiiiten skvätt honung. MUMS! 7 poäng för denna portion å detta ger att jag hittills idag har 19 poäng så nu ikväll kommer d bli 2 koppar te, en bit choklad å satsumas:
En underbar syn eller hur? Vattnas i munnen redan =) Detta kommer ge mig 4 poäng å som slutsumma landar jag på 23 poäng för idag å jag spar därmed ett poäng till mina bonusar =)

Motionsmässigt så har d gått helt ok idag, blev inte så mycket som jag hade tänkt. Planen va å träna idag men jag fastnade i mitt arbete å därmed blev d ingen tid över för träning, eller ja, jag hade hunnit men jag ville hellre ta d lugnt hemma =)
Däremot så har d blivit 2 längre promenader med hund å sambo vilket har varit supermysigt =) Synd d va för mörkt för å filma för Morgan var verkligen i sitt esse! Vi gick precis då d börja skymma för å kasta frisbee på vägen mot mina päron å han hade så skoj! Jag skratta så jag höll på å kissa på mig där han sprang å svansa runt med sin fina frisbee =) Båda promenader genererade i ca 50 min totalt å därmed ger det mig 5 bonuspoäng å tillsammans med d poäng jag spar från maten blir d hela 6 bonuspoäng att lägga till min bonuspott vilket känns riktigt skönt å bra.

Totalt: 23 poäng
Motionerat: 5 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -16 st

Tjing tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar