Summa sidvisningar

torsdag 3 november 2011

Dag 286

Då hade vi torsdag, herregud vad veckan går fort! Men men så går d då man kanske inte har riktigt samma rutiner som vanligt. Förra veckan var ju veckan från helvetet, aldrig varit så pressad i hela mitt liv å det kan vi nog alla tre stämma in i för vi alla hade en rejäl urladdning då vi var klara, dock va min urladdning mildare än t.ex. Andreas för jag tror min kropp sa ifrån redan på onsdagen där.
Denna veckan har vi fått ett helt annat projekt som inte alls e tidspressat så vi har använt dagarna här till en mjukstart vilket känns oerhört skönt!
Dock har d inte blitt mycket gjort för mig idag även fast jag haft full rulle sen jag steg upp.... Har som hastigast hunnit fila lite mer på mitt manus men mer blev d inte för sen bar d iväg för å fira min lilla papps som fyller år idag å Morgan gick inom affären å köpte en present, choklad till honom =)
Efter att vi druckit kaffe å grattat pappa så blev d att bege sig för å handla mat med mamma, hjälpte henne dessutom att fixa med allt som skulle köpas då det blir fest för pappa på lördag så det tog längre tid än vanligt att handla vilket i sin tur gav att jag inte fick tränat idag som jag hade velat.
Så sum summarum ger ju att jag har haft full rulle hela dagen men samtidigt knappt fått nåt gjort... Hmm, känns väldigt fel men men jag får ta igen d hela i morrn istället =)
Planerna inför morgondagen e att göra klart mitt manus, sammanställa alla grunder å mallar inför samtalen på min dator då vi just nu har allt på usb minnen lite här å var. Jag ska avsluta exceluppgiften vi fått... Usch har så hemskt samvete att jag fortfarande inte fått gjort den.... Sen ska jag ta hälften av alla fönster här hemma å putsa dem både utvändigt å invändigt samt skicka tillbaka en klänning. Tror jag inte ska lägga på mer än så å hoppas jag får gjort d mesta av d jag satt mig för =)

Matmässigt har d varit en fantastisk dag tycker jag =) Började en aningen sent denna dag vilket inte va meningen å d inte fanns mjölk till flingor så fick d bli 4 knäcke med grillad kyckling på samt tomat å en kopp te för 6,5 poäng.
Som litet minifika så blev d 2 viktväktarkakor:
2,5 poäng blev d för dem å sen blev d även 1 kopp kaffe uppe hos päronen innan vi stack å handlade för 0,5 poäng å efter att vi handlat så tog jag mig en skål med special K å mjölk å en kopp kaffe till hos päronen för 4,5 poäng.
Väl hemma så blev d värsta söndagsmiddagen på en torsdag:
Stek som fick gotta sig i ugnen, örtmarinerad å till d kokte jag lite morötter å potatis å gjorde en väldigt enkel men ack så god svampsås på stekta champisar som jag stekte först i ytte pytte smör, på med vatten, oxfond plus en skvätt kantarellfond, lite av "saften" från steken å sen redning av mjöl å vatten. Mycket mumsigt å denna portion blev 6 poäng.
Nu ikväll så har d blivit 4 satsumas, en bit choklad å 2 koppar te för 4 poäng å jag fick ÄNTLIGEN tag i ett te jag suktat lääänge efter! Mamma skulle till Coop efter Maxi å jag fick äntligen chansen att köpa:
Beskyller Madde som visade detta te först på sin blogg å sen jag såg det så har jag varit på jakt men alltid glömt d eller inte haft möjlighet då jag e i krokarna av Coop att gå in å köpa d... Men idag blev d av å gott var d kan jag tala om!
Så, summering av dagen ger att jag konsumerat 24 poäng idag å full pott =)

Motionsmässigt har jag varit relativt duktig tycker jag men med tanke på att jag egentligen skulle träna så kanske inte så duktig ändå va? Men men, huvudsaken att d blir nån form av rörelse för fläsket här.
Jag har tagit 2 lite längre promenader med jycken samt kutat runt på Maxi, jag ställer vagnen med flit på ett ställe å går å hämtar allt jag ska ha bara för att jag ska röra på mig mer. Ställer alltid vagnen vid frukt å grönsakerna å sen går jag å hämtar allt jag ska ha å d känns faktiskt bra, man får extra träning/motion =) Så allt detta jag gjort idag tycker jag har genererat fram 4 bonuspoäng som kanske inte e super duper men alltid nåt =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 4 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 5 st

Arrivederci!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar