Summa sidvisningar

onsdag 23 november 2011

Dag 301

Så, vi får ta å blogga ifatt oss här..... Jag har haft en helg full av grejer att göra samt legat sjuker en del också samt att sambons dator kraschat så han tjuvar min =) Nåja, nu kör vi!

Vi börjar med fredagen som i stora drag spenderades hemma  där jag ringde runt till alla tjommarna för vår LIA uppgift å ja, jag tycker inte om d men denna gången flöt d på bra å d kändes riktigt skönt faktiskt å jag blev dessutom uppraggad *haha* En jag ringde till körde inte längre för Akka å när jag sa att då raderar jag hans info från listan så sa han: ja gör det men du, spara mitt nummer så kan du ringa mig på lördag kväll så kan ju vi hitta på nåt. Jag kontra med ett: tack men nej tack jag e tyvärr redan uppragen så fick man tillbaka: ja d va väl typiskt men jag va tvungen å prova för du l't så förbaskat trevlig!
Så detta gjorde min fredag kan jag säga =)
Efter ringandet så blev d att handla med mamma innan man va hemma igen för att duscha, fixa sig respektabel å sen bar d iväg ut mot Eslöv för att fira att min kusin fått tagit sin lärarexamen =)
Hela denna dagen gick i ett enda swoooooop så jag glömde ju så klart att fota..... Men men, så kan d gå!

Matmässigt så gick d ok denna dagen, frulle som vanligt med flingor, frukt å te för 4,5 poäng å sen hanns d inte med nåt mer förräns 4 knäcke med renost för 6 poäng innan vi åkte ut till kusinen.
På festen sen så bjöds på gudomligt gott marinerat kött, en underbar potatisgratäng, frukt å ja... MUMS! Åt gott med kött å två portioner potatisgratäng som egentligen skulle varit en men den va såååå god så d gick bara inte...
Till maten blev d 2 glas rödvin samt 1 vitt, en liten Xante å sen vatten å kaffe =)
Efterrätten blev en underbart god dajmglasstårta!
Ångrar verkligen att jag inte hann ta bilder för maten va verkligen supergod å en fröjd för ögat!

Motionsmässigt så blev d inte så mycket då jag hade rätt mycket å göra så några kissrundor med jycken å springande på Maxi men absolut inte mer än 1 bonuspoäng dock.

Poäng: 24+ poäng...
Motion: 1 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st (lär inte ha utnyttjat allt men d kommer en dag i morrn också...)

Tjing tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar