Summa sidvisningar

tisdag 8 november 2011

Dag 291

Tisdag knackade på å sa goddag idag å det har varit en härlig dag!
Igår kväll började jag göra en lista över saker som ska göras under denna vecka å jag har faktiskt lyckats med dagens relativt bra. Dagens Att göra var:

- Påbörja LIA rapport
- Excel
- Gå långpromenad
- Ring å boka tandläkartid
- Ring å boka läkartid
- Ring å avboka Gastric Bypass köplats

Å vet ni vad? Jag har gjort nästan allt också å d känns göttigt! Visst, från början skulle jag träna idag och bara gå en vanlig promenad men då jag sov dåligt å oroligt så valde jag att ta till vara på att jag faktiskt kunde få sova ordentligt å istället träna i morrn å ändrade från vanlig promenad till långpromenad.
LIA rapporten har jag kommit igång med, har liiite till som jag ska göra nu ikväll plus jag ska göra excel delen inför vårt nuvarande projekt så det e bara de 2 sakerna jag inte fått gjort idag men d kommer nu ikväll =)
En annan stor sak idag var just att jag fick avbokat min remiss till kirurgen i Landskrona =) Känner nämligen att jag fixar detta å jag kan inte ens komma i närheten av att kunna förklara hur SKÖNT det känns att kunna avboka den köplatsen, att veta att jag fixar detta å att jag kan få leva mitt liv utan restriktioner å enbart med sunt förnuft =)

Matmässigt har d varit en skön dag, började dagen med en stor frulle som även fick agera lunch samtidigt då jag faktiskt blev rejält mätt:
En skål med mina älskade flingor, mjölk å satsumas i som e såååå gott! Te till detta plus 2 knäcke med leverpastej å allt detta blev 7,5 poäng =)
D blev även en liten minifika med två viktväktarkakor för 2,5 poäng å sen under dagen blev d även lite kaffe, frukt å vatten hos mina föräldrar för 1 poäng.
Väl hemma blev d samma middag som igår:
Torsk med mumsig Philadelphiaost på sig, tomat, baby spenat samt potatismos som totalt blev 7 poäng å såååå gott! Detta ger mig 18 poäng hittills idag så nu ikväll kommer d bli samma kvällsfika som jag hade igår fast jag kommer att ha 2 viktväktarkakor samt 2 knäcke med leverpastej, te å satsumas som blir 6 poäng å 24 poäng för idag =)

Motionsmässigt har d vart en superbra dag! Jag tog jycken med mig ut i d fina höstvädret å vi busade å myste ihop på en rejäl långpromenad:

Lycklig höstpojke =)

Å en ännu lyckligare strandpojke =) Vi var ute i två omgångar där vår första promenad var på en hel timme å sen blev d ytterligare 20 min då vi skulle hem för vi pausade lite hos mina föräldrar men Morgan va så trött då vi skulle hem så jag kortade ner vår promenad mot vad jag egentligen tänkt mig men jag e sjukt nöjd å dagens 1 timme å 20 minuters knatande har gett mig 8 bonuspoäng =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 8 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -22 st

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar