Summa sidvisningar

tisdag 15 november 2011

Dag 298

Så, tisdag har nalkats å tackat för sig eller ja, om ca 50 min tackar tisdagen för sig =)
Vad har hänt idag då? Jo, jag har haft fullt upp kan man säga men det resulterade tyvärr i att jag inte kunnat jobba nåt med LIA projektet alls idag =( Jag har heller inte lyckats så bra med mitt ringande å har inte direkt nåt att visa att jag gjort å nu börjar Akka höra av sig å fråga hur d går å vad ska jag säga? Jo jag e rädd för telefoner så d går sakta men säkert fram? Hmm.... Får ta mig i kragen å trycka på som satan i morrn å helt enkelt morska till mig för d e så löjligt att va rädd för en telefon....
Nåja, annars så har jag varit på min version av Disneyland:
IKEA!!!!!!! Detta ställe å Ullared e lika spännande å roligt å alldeles.... Aldelles underbart för mig att åka till å jag kan va där i timmar utan att ens köpa nåt... Rekordet än så länge var nog då vi skulle flytta till vår alldeles första lägenhet i Landskrona som inte var ett tillsvidareboende å jag spenderade 3 timmar på Ikea enbart med att planera vad jag skulle köpa.... Jag tyckte d va så tradigt å bläddra i katalogen så jag åkte dit å drömde mig bort *hihi*
Idag så shoppade jag loss kan jag säga.... Utan att spendera en krona faktiskt, tacka allt som e underbart här i världen för presentkort! Fick ett presentkort laddat å klart från mamma å pappa som tidig fördelsedagspresent så jag kan fixa till en grej här hemma osm jag velat ordna länge tills festen på lördag å exakt vad det är får ni se i morrn kanske =) Fick inte köpt allt jag behöver så där finns en hel del kvar å shoppa men det största å dyraste fick jag avklarat idag så i morrn kommer en bil lastad med allt mitt underbara gods å jag läääääängtar kan jag säga!
Annars så har jag flugit runt här, vart hemma en sväng, iväg till päronen, träning å sen päronen igen innan jag landa här i soffan =)

Matmässigt har d gått bra idag, började dagen med mina flingor å satsumas som blev hela 4 poäng å på vägen hem från Ikea blev d även en gooood latte från Espresso House på 2 poäng.
Väl hemma tog jag gårdagens underbart mumsiga pizza som lunch:
Samma tillbehör som igår, kokta morötter å detta blev 6 poäng å väldans gott =)
Uppe hos mina päron blev d dessutom 2 koppar kaffe för 1 poäng samt efter träning så blev d en proteinshake för 2,5 poäng.
Nu ikväll blev d följande mumsiga middag:
Stekt fläskfilé, champisar, tomat, kokta morötter samt potatismos till d för hela 6 poäng vilket ger att jag har hittills 21,5 poäng så nu ikväll kommer d att bli en bit mörk choklad samt en kopp te för 3,5 poäng som kommer att ge mig 25 poäng som slutsumma å därmed utnyttjar jag ett bonuspoäng från dagens träning å motion =)

Träningsmässigt å motionsmässigt så har d verkligen vart en bra dag =) Träningen blev ett pass Djupvatten på Filborna Arena som gav mig 4 bonuspoäng å sen har det dessutom blivit 2 lite längre promenader med jycken till å från mina föräldrar där vi busade på vägen till Morgans stora förtjusning =) Promenaden har gett mig ca 3 bonuspoäng å ovanpå allt detta så har jag som sagt svirat runt på Ikea på en runda som jag uppskattar till ca 2 bonuspoäng å det ger mig en slutsumma på 9 bonuspoäng å som blir 8 bonuspoäng efter att jag kompenserat dagens övertramp =)

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Träning/motion: 8 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 16 st

Tjillevippen!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar också IKEA. Kan, precis som du, bara vandra omkring där i timmar och drömma mig bort. Sitta i en stol i ett påhittat rum och tänka mig in i ett påhittat liv. I just love it :)

    SvaraRadera
  2. Precis! Sitta där å bara känna in atmosfären, vem kan tänka sig bo här? Även få ideér till sitt egna hem, att få se dem på Ikea använda sina produkter lite "utanför lådan" å få fler användningsområden för saker å ting, LOVE IT! Kommer presentera min geniala uppfinning i hemmet på söndagsbloggen tänkte jag så du får se då om du nu inte har möjlighet att komma på lördag menar jag =) Kram

    SvaraRadera