Summa sidvisningar

söndag 27 november 2011

Dag 309

Så, lördag å vad har denna dag haft i sitt sköte? Jo, tog en heldag i sängen faktiskt bara för att jag kan =) Myste med vovven, kolla lite film innan jag tog mig upp å sen bar färden iväg mot Ikea där jag skulle sätta sprätt på det sista av mina presentkort å det blev hela 3 kuddar till soffan, 2 lampor å en krukväxt å nöjd å glad begav jag mig hem för att sen sticka till päronen för att umgås lite samt smyga in lite motion i vardagen.
Efter att jag kommit hem från päronen va klockan nästa 23 å vad gjorde jag då? Jo jag fick lust å julpynta å rutinmänniska som jag e så kan jag inte julpynta utan att städa först så jag satte igång med att dammtorka, pynta å putsa fönster =) Hann med halva lägenheten å hela 6 fönster så jag va trött, storl å glad då jag kasta in handduken kl 03. Satte även upp lamporna jag köpt på Ikea i sovrummet:
Köpte två spottar, de jag haft där tidigare var så oerhört starka så det blev inte den "mysbelysning" jag vart ute efter å dessa spottarna kostade innan 249 kr st å nu såg jag att de är nedsänkta till 99 kr på Ikea så jag slog till så nu har man fått den där rätta mysbelysningen i sovrummet =)

Matmässigt så gick d bra idag, åt inte så mycket då jag lätt glömmer å äta då jag e upptagen med annat men d blev i alla fall 4 knäcke med renost för 5 poäng samt lite Brämhultsjuice å sen en latte från espresso House för 2 poäng. Det skulle d blitt en korv på Ikea men d va sån kö så jag åkte hem å köpte kebabsallad istället:
Mumsigt värre å detta blev 10 poäng, vattnas i mun bara av å se bilden *hehe*
Hemma hos päronen så blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng å väl hemma myste jag till d med lite chips å dip samt choklad å bubbelvatten för mina resterande 6 poäng.

Motionsmässigt var d också en skön dag, diverse promenader samt rundvandringen på Ikea gav mig 2 bonuspoäng å sen till å från mamma å pappa ger 3 bonuspoäng plus fönsterputsning å städning genererade ytterligare ett bonuspoäng så 6 bonuspoäng kändes gött =)

Totalt: 24 poäng
Motion: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Adios!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar