Summa sidvisningar

fredag 25 november 2011

Dag 308

Så fredag idag å jag är äntligen i fas! Men så går d då Andreas tjyvar min dator titt som tätt så jag får inget flyt i min vardagsrutin då jag inte vill va taskig å inte låta honom varva ner med det han brukar göra på nätet å vid sin dator som e sönder. Men nu har jag återtagit den å kommit ifatt å d känns skönt!
Så, vad har jag gjort idag då? Inte mycket alls.... Ingen motivation what so ever gällande att va duktig med LIA.... SÅ jag har inte gjort ett piss idag men jag tröstar mig med att jag jobbat hårt hela veckan istället med det hela.... Får ta igen detta i helgen tänkte jag då jag tänkte få till en hel del annat också.
Annars så har d blitt mys i soffan samt storhandling med mamma å pappa å efter det så hängde jag å Morgan med i bilen för att åka å julpynta gravarna till farmor å farfar samt mormor, morfar, moster Karin å moster Birgit på Glumslövs kyrkogård:
Kyrkan blir så mysig å majestätisk då det är mörkt tycker jag =)
Sen blev d mys hemma hos päronen där vi kolla Postkodmiljonären, På spåret å halva Skavlan innan jag å Morgan tuffa hem igen =) En skön fredag med andra ord.

Matmässigt har d gått bra idag också vilket känns nice, börja som vanligt med mina flingor, frukt å te för 4,5 poäng.
Lunchen glömde jag men på Maxi så kunde jag inte motstå deras salladsbar med allt gott gott så jag plocka ihop en rejäl sallad å d bästa av allt, bara sånt jag älskar!
I min sallad var d: ruccola, pasta med lite pesto på, gurka, majs, morötter, oliver, marinerade vitlöksklyftor, kyckling, fetaost å avocado å det var såååååååååååååååå gott! Störtmätt efter denna så den var väl värd sina pengar den kosta =) Uppskattar att med allt fettigt mumsigt gott jag la i så blev denna sallad 10 poäng å väl värt d! Första gången jag varken kände behov av dressing eller bröd till.
Sen har d blitt 3 kopapr kaffe för 1,5 poäng å nu ikväll kommer jag att ta lite knäckebröd, te frukt å choklad för mina resterande 8 poäng så det blir 24 å därmed fullpott idag =)

Motion har jag fått å det blev bara en lite längre promenad idag då vädret varit helt vidrigt blött å fuktigt å blåsigt... Men men, bättre lite än inget alls så idag blev d ca 30 min promenad som gav 3 bonuspoäng =)

Totalt: 24 poäng
Motion: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Farewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar