Summa sidvisningar

måndag 7 november 2011

Dag 289

Så då var d söndagens tur att behandlas i form av blogging å ja.... Vad kan vi säga om söndagen? Man säger att en bild säger mer än tusen ord så here you go:


OBS Lånade bilder OBS
Så ja, nu vet ni hur min dag va =)
Den som det dock verkligen va synd om va Morgan, men såååå duktig han va! Inget gnäll eller pip, han vek inte från min sida å höll koll på mig å husse då vi låg där ynkliga =)
Dock på kvällen visade han att han saknade att få springa av sig å va vääääldigt leksugen å full av energi å jag gjorde mitt bästa för å engagera honom i att leta godis, träna lite konster å annan hjärngympa men vad hjälpte d när det va spring i benen? Men men, visste att jag dagen därpå skulle gottgöra honom så han fick lida lite denna dag.
Annars så hände inte ett skit, började väl känna mig som människa lagom till d va dags å nanna kudden igen vid kl 00.....

Matmässigt kan ni nog ana hur d gick.... Det blev kanske inte mycket jag åt men d jag åt va inte direkt bra.
Började med ett första mål där vid 17 tiden som blev en slemmig pizza, pizzerian gav mig däremot fel pizza å den va inte direkt vad jag hade velat ha men men, jag palla inte gå tillbaka utan jag fick plocka bort d lilla jag inte gilla för d gjorde susen! Pizzan uppskattar jag till 36 poäng så redan där va kört *haha* Dagen till ära blev d faktiskt 3 glas cola å satan d va gott! Mycket socker ja, men så där dagen efter e d så jävla gott trots jag inte e så glad för cola längre. Dessa tre glas blev 9 poäng å sen slank d även ner popcorn för 10 poäng samt lite choklad för 6 poäng å det gav mig en totalsumma på 61 poäng å efter att jag dratt bort mina 24 dagliga poäng så landar jag på minus 37 poäng inför denna vecka men det e lugnt, jag har en plan å ibland kan d faktiskt va en fantastisk morot att få kämpa sig tillbaka mot 0 =)

Dagens motion blir ett kort kapitel... *hehe* blev väl 2 eller 3 rundor för min del (vi delade på dem..) med jycken å ja det e motion men inga längre sträckor så därmed räknar jag dem inte heller.

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Motionerat: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -37

Då tar vi RESULTAT!

Hör å häpna gott folk, det blev roliga resultat denna vecka =)

Vikt: 90,1 kg
Minskat: 1,9 kg!!!
Minskat totalt: 24,1 kg

Mått i midja: 108,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 21 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 1,1 kg
Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 3,1 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 7,1 kg

Tror ni ögonen ramlar ur skallen på mig då jag vägde mig? För å förtydliga så vägde jag mig på lördag förmiddag alltså inte denna bakisdag då jag definitivt hade knasigt värde kan jag tänka mig.... Så jag va grymt förundrad å glad. Visst, lite rädd e jag att jag tappat muskler men nja, vi får se =) Midjan visade inga förändringar men det betyder kanske att jag tappat på andra ställen istället å d vet jag inget om än då det inte e dags å mäta resten av kroppen än, det gör jag en gång i månaden då jag e lat *hihi*
Så nu hoppas jag kroppen samarbetar så jag kan få väga å nå mitt femte delmål till helgen, 89 kg å därmed 25 kg minus! Kommer dessutom lägga in ytterligare ett delmål mellan de två jag börjat med, 89 å 83 kg å det är nämligen att ha gått ner 27,2 kg för det betyder nämligen att jag tappat 50% av all den vikt jag ska gå ner =) (Ska man va petig är det 27,1 kg men jag vill väga ca 59,5 då jag e klar eller i alla fall 59,nånting då det är morronvikt jag räknar på...) Så nu e d pepp pepp men jag har inga direkt höga förväntningar då min kropp visat sig vara väääääldigt oförutsägbar men glad e jag för d =)

En gullig grej måste jag tillägga å det va i lördags, först kom Gudfar med familj som inte anmärkte på min viktnedgång å efter dem kom moster å hennes man å där kunde inte mamma hålla sig å jag blev tårögd då jag såg hur hon höll på å spricka av stolthet å säger: Heidi har gått ner 24 kg! Tyckte hon va så söt för hon ville så gärna att d skulle uppmärksammas men hon behövde inte vänta för sist kom fabror med fru som båda e väldigt måna om utseende å vikt å de utropa högt i dörren: men VAR har Heidi tagit vägen?????? Då kunde jag inte hålla mig för d kändes skönt att d syntes, jag blev nämligen osäker eftersom vi träffas sällan å samtidigt så bryr jag mig inte överdrivet mycket ifall de märker det eller inte för det e för min skull jag gör detta å ingen annans men lite gött kändes d =)

ADIOS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar