Summa sidvisningar

måndag 14 november 2011

Dag 296

Så då tar vi söndagens blogg då vågen har återhämtat sig =)
Dagen förlöp lugnt, var ju chaffis på lördagskvällen å jag valde att ta bilen hem då d va så satans kallt denna natt.... Så jag slappade å tog d lugnt hemma fram tills ca 14 tiden (med flit då pappa har en tendens å köra tidigare än han borde ibland å jag hatar d...) så när jag ansåg att d va lagom för pappsen å köra bil igen så packade jag in mig sj å vovve i bilen för å puttra upp till päronen där vi grattade pappsen på fars dag å sen blev d mys där majoriteten av eftermiddagen.
Fick inte gjort d jag hade tänkt mig, hade planer på å städa men valde att senarelägga detta då det stundar festligheter på lördag å då blir d smidigare å städa i veckan istället.
Men i runda slängar så blev d en riktigt skön söndag!
Här kommer hälsningar från en myvovve som slumra gott efter dagens bravader:

Matmässigt så gick d bra idag å dagen började på samma sätt som gårdagens:
Special K, mjölk, satsumas, te å ett glas Brämhults Äppelsin juice för 4,5 poäng =)
Uppe hos päronen blev d lite kaffe för 1,5 poäng å när jag kom hem så blev d en liten festmåltid som va tacosinspirerat:
2 tortillabröd där fyllningen bestod av diverse grönsaker, tacoköttfärs å lite tacosås å till detta blev d lite kokta morötter å allt detta blev 14 poäng å som kvällsmål blev d lite te å mörk choklad för mina sista poäng så jag fick full pott på 24 poäng.

Motionsmässigt så blev d inte så mycket som jag hade tänkt mig men en långpromenad värd 3 bonuspoäng blev d i alla fall å en lycklig vovve fick strutta omkring fritt å var så nöjd med livet så =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 3 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 3 st

Då tar vi resutlat:

Vikt: 90 kg
Minskat: 0,1 kg
Minskat totalt: 24,2 kg

Mått i midja: 108,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 21 cm

Kvar till delmål 5, väga 89 kg: 1 kg
Kvar till delmål 6, halvvägs till mitt mål som blir att ha gått ner 27,2 kg: 3 kg
Kvar till delmål 7, väga 83 kg, det magiska talet där allt började: 7 kg

Ja, som vanligt så reagerade min kropp så här, men med tanke på allt gott jag smällt i mig under denna veckan så ska jag nog va väldigt glad vilket jag också är, det var minus nåt i alla fall om man nu ska se d ljusa här... Misstänkte att detta skulle ske då det släppte med nästan 2 kg förra veckan så jag va faktiskt förberedd men jag hade ändå en förhoppning om att jag skulle få gå ner i alla fall 0,5 kg men men =)

Jag mätte dessutom hela kroppen denna dag också, start måtten är från den 14 augusti:

Höft/rumpa: 119 cm
Start: 124,5 cm Minskat: 5,5 cm

Överarm: 35,5 cm
Start: 36,3 cm Minskat: 0,8 cm

Vad: 42 cm
Start: 42 cm Minskat: 0 cm

Hals: 36,5 cm
Start: 37 cm Minskat: 0,5 cm

Bröst: 108 cm
Start: 111,5 Minskat: 3,5 cm

Lår: 57 cm
Start: 62 cm Minskat: 5 cm

För de mått som inte minskat så mycket så misstänker jag att det e jag som mäter lite fel men samtidigt så e det också ställen som inte rör på sig så mycket. Majoriteten av det fett jag bär på sitter runt midja, höft/rumpa å bröst å på andra plats kommer låren =)
Inför denna veckan så vill jag kämpa som en blådåre att samla poäng för jag har mycket synd framför mig *haha* På fredag ska jag med ut till Eslöv för å fira att min kusin e klar å färdigutbildad lärare så där blir d god mat på schemat å sen på lördag ska jag fira mig sj för jag blir gammal men officiellt sett fyller jag 24 (igen) =)
Så jag hoppas att jag kan plocka ihop minst 40 bonuspoäng denna veckan men vi får se, det e målet i alla fall!

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar