Summa sidvisningar

onsdag 2 november 2011

Dag 285

Så, onsdag har gjort sin entré å snart även sorti å dagen blev inte alls som jag tänkt mig men inte alls dåligt på nåt sätt... Bara annorlunda =)
Dagen skulle spenderas i skolan för att sätta igång med vårt nya projekt som är något jag hatar, telefonsamtal OCH försöka sälja in en utbildning... Dock MÅSTE alla som kör yrkestrafik gå denna utbildning så det e ju inte som att jag försöker pracka på dem strumpor eller annat skit utan de måste göra detta å det jag ska försöka göra e att få dem att göra det så tidigt som möjligt å inte vänta till sista sekunden men ändå.... Usch, ser inte fram emot detta men d ska nog gå, det bästa e att vi inte direkt har nån press på oss som under förra projektet, vi måste inte tjata å gnata på dem vi ringer. Säger de nej så säger de nej å därmed får de skylla sig själva för detta som träder i kraft den 10 september 2016 är en lag så det finns inga undantag å det gör att jag inte kommer tycka d blir såååå jobbigt ändå eftersom jag inte har några direkta förväntningar eller krav på att lyckas omvända alla =)
Annars har dagen vart bra, vi satt i skolan fram till kl 12 ca å vi fick egentligen inte gjort så jäkla mycket, vi la upp arbetet inför projektet, vår gameplan så att säga. Hur vill vi gå tillväga? Hur ska våra formulär vi ska gå efter se ut? Hur ska vi strukturera allt vi ska göra? Osv så det känns bra, vi fick gjort grunden å nu ska jag bara sammanfatta ett litet manus till mig sj där all viktig information ska finnas så jag hittar d lätt då frågor dyker upp under samtalen å sen kan jag börja ringa å d känns skönt =)
Efetrmiddag spenderades i soffan där jag även råka somna.... Men d va skönt å sen va d full rulle igen med besök hos päronen med lite skitsnack å mys till Go'kväll =)

Matmässigt har d varit en bra dag men det har varit nära flera gånger att jag fuska.... Har varit sjukt hungrig hela dagen av nån konstig anledning men men, jag har härdat ut å det gör att jag känner mig extra pompöst stolt =)
Började dagen med en underbart god kopp latte från Espresso House å till det blev d mina special K med mjölk å totalt för det blev d 6 poäng.
Dagens lunch blev lite annorlunda, jag va grymt sugen på bagels men kom jag till en butik med bagels? Neeeeeeejdå.... Så när jag väl fick handlat allt så blev d till å skita i bageln då jag inte befann mig i närheten av ett bageri så d fick bli från en vanlig matbutik istället där jag fixade grova bullar å lunchen? Här kommer den:
Det var lääängesen jag fick käka bullar så därför blev jag så glad å stolt över min lunch å därmed ville jag göra före å efter bilder =) SÅ här har ni före, grova bullar, rökt renost (17%) champisar, tomat, gurka, ruccola, grillad kycklingfilé i tunna skivor samt satsumas blev förvandlat till:
4 gooooda mackor med satsumas som tillbehör =) Totalt blev allt detta 8 poäng å väldans gott!
Uppe hos mina päron blev d 2 koppar kaffe för 1 poäng å nu när jag kom hem blev d i alla sin enkelhet middag i form av:
Knaperstekt bacon, kokta morötter, tomat, champisar som jag rostat i ugn (inget tillsatt fet, bara naturliga juicer =P) å potatismos utan smör alltså bara med lite lättmjölk å i moset hackade jag ner ruccola =) Allt detta blev 5 poäng å smakade smaskens!
Hittills då idag har jag alltså 20 poäng så nu ikväll blir d te å choklad för 4 poäng å därmed blir d full pott med 24 poäng idag.

Motionsmässigt har d verkligen varit en bra dag! E faktiskt lite stolt över vad jag lyckats klämma in idag... Det har blivit en massa promenader kan jag säga! Totalt har det blivit 3 lite längre promenader som gav mig 1,5 bonuspoäng per st så att säga å sen har d blivit 3 lite mindre som vardera gav ca 0,5 bonuspoäng å totalt har allt detta blivit hela 6 bonuspoäng å det e jag riktigt nöjd med! Det betyder att jag totalt under dagen fått en timmes frisk motion så d känns nice! Speciellt då jag valde att skippa kvällens vattengympa då jag hellre promenerade å myste hos päronen. Morgan var nöjd för han fick följa med på nästan alla dessa promenader så han snarkar gött i sängen just nu =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 1 st

Tjillevippen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar