Summa sidvisningar

torsdag 10 november 2011

Dag 293

Så ja, torsdag å det har varit en si så där-dag idag.... Har knappt fått jobbat med LIA projektet för jag ska ju som sagt ringa runt till en massa nissar å jag HATAR det.... Får sån jobbig känsla i kroppen då jag sitter där med telefonen så ett samtal tar nästan 30 min.... Typ 10 min taltid å 20 min av att få ordning på känslorna så jag kan ringa en till... SÅ det har inte blitt många samtal idag å jag får helt enkelt ta d i morrn eller nåt, visst den enkla vägen e att inte ringa alls å jobba mer med nåt annat så Andreas å Björn slipper nån del av projektet å jag tar en större roll på annat håll för å väga upp men samtidigt så vill jag inte det för jag måste ju för sjutton kunna ringa ett par enkla samtal????? Blir arg på mig sj å har gett mig fan på att jag SKA ringa mina samtal som jag har på listan (delat den lika oss 3 emellan) å sen får d helt enkelt kanske ta lite längre tid än vad d gör för de andra...
Annars har d faktiskt varit en ganska skön dag så fort samtalsdelen var över =) Myst i soffan med jycken å sen vart iväg å vart duktig på andra håll.

Matmässigt har d vart en skön dag, började dagen som jag brukar:
Special K, satsumas, mjölk å te för 4,5 poäng =)
Sen blev d inget mer förrän fram emot eftermiddagen då jag intog en lunch/middag som blev samma mumsiga som igår:
Viktväktarpizza å egengjord "pizzasallad" för 6,5 poäng idag då dagens var lite mindre än gårdagens =) Sen har d dessutom blivit 2 koppar kaffe för 1 poäng å efter träning en proteindrink som blev 2,5 poäng.
Nu ikväll har d blivit:
4 knäcke med leverpastej, en bit choklad å 2 koppar te för 9,5 poäng vilket ger mig en slutsumma på 24 poäng å därmed full pott för idag =)

Träningsmässigt å motionsmässigt har d gått riktigt bra tycker jag =) Det har blivit en lite längre promenad med bus för jycken å mig som gav mig 3 bonuspoäng å sen har d blivit ett tufft pass Aqua Tema som ikväll hade rock tema, the old style så jag trivdes som fisken i vattnet *hö hö* å kvällens träning gav mig 4 bonuspoäng så totalt har jag 7 bonuspoäng idag vilket jag e grymt nöjd över!

Totalt: 24 poäng
Träning/motion: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -9 st

Toodles!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar