Summa sidvisningar

måndag 7 november 2011

Dag 290

Så då tar vi måndag å jösses, e väldigt nära 300 nu, inte illa pinkat av en gammal trähäst!
Dagen spenderades på AKKA där vi hämtade lite grejer å gjorde en liten avstämning av hur d går å det går bra, hittills ahr d inte blitt ringt mycket men sen har vi bara en telefon, nu har vi 3 så nu kan vi komma igång ordentligt.
Spenderade resterande del av dagen med att fila lite på rapporten som ska skrivas å lite annat smått å gott =)
Morgan var hos mormor å han va i himmelriket så jag fick lite bättre samvete då jag visste han fick den stimulans han saknade igår så man kan ju lugnt säga att han va taggad!
Sen gick jag upp nu ikväll till päronen för å hämta byrackan å d va tänkt jag å mamma skulle träna men hon va lite stressad så vi ska ta d på torsdag istället så jag gjorde lite omdirigeringar i schemat å valde att förlägga kvällen hos dem med mys framför tv:n å annat gottigt =)

Matmässigt har d gått bra idag, började dagen med lite kaffe för 1 poäng samt mina älskade special K med mjölk för 4 poäng.
Dagens lunch blev i sin enkelhet:
Het nudelsoppa från Viktväktarna, 2 knäcke med leverpastej å gurka samt lite pizzasallad å en kopp te å detta blev 7 poäng =)
Kvällens middag blev ett experiment:

Philadelphia som jag smetade på lite torsk å körde d i ugnen men nja.... Blev inte som jag tänkt mig då torsken inte hunnit tina ordentligt å i botten la jag frusen svamp å detta blev värsta badet å inte alls som jag tänkt med fisken blev klar å den blev god i alla fall så då kan jag överleva att svampen fick fimpas =) Till detta gjorde jag smalt potatismos som jag dessutom inte orka äta upp å lite grönsaker till det å hela portionen blev 6 poäng.
Upp hos päronen blev d lite mer kaffe för 2 poäng å väl hemma igen blev d:
SATSUMAS e alldeles för gott.... Lite choklad på d å en kopp te som ger mig 4 poäng å därmed full pott för idag på 24 poäng.

Motionsmässigt har jag vart duktig, det har blivit 2 st promenader på 20 min vardera å sen en större på 30 min å alla i rask takt som ger mig en slutsumma på 7 bonuspoäng som känns riktigt bra så jag har verkligen gett jycken motion å kompenserat honom för d jag nekade honom igår =) Han ligger så nöjd i sängen å zzzzznarkar...

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 7 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -30 st

Farewell!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar