Summa sidvisningar

måndag 29 augusti 2011

Dag 220

Då hade vi måndag igen då =) Dagen blev en mjukstart, gick i skolan på eftermiddagen bara, jag hade rätt om mig själv i morse, visst e det härligt när man verkligen lärt känna sig själv? *haha* jag kom inte iväg för å träna innan skolan som jag själv misstänkte... Jag har sämsta karaktären på morgonen, så e d bara! Kommer alltid att vara så, det går inte i många knyck efter jag öppnat ögonen på morronen å fan ta den som stressar! Här ska allt ske lugnt å mjukt, annars kan jag inte hållas ansvarig för humöret som blir en direkt konsekvens, ni som drabbats vet vad jag snackar om =)
Nej, jag e en eftermiddag/kvällsmänniska å det e också då jag känner suget efter att få träna å ge järnet så e d jag får satsa på hädanefter. Dock vet jag där e morronpass på Filborna arena jag vill gå på, redan nu på lördag, kl 10 tror jag d var så e d Djupvattenträning som jag e sjukt sugen på!
Annars har d inte hänt så mycket mer idag, hälsade goaste Åsa välkommen till skolan =) Alltid kul med nån ny man känner samt stod skitlänge i kö för att köpa månadskort och sen hem till mamma å pappa för å hämta skitungen samt nån kopp kaffe =)

Matmässigt har d gått bra idag, gjorde nån enstaka felplanering men men, jag löste d smidigt tycker jag =) Frulle blev en skål special K med mjölk, en nektarin samt en kopp te för totalt 4,5 poäng å sedan kom en lunch som bestod av resten av min veggopaj, lite bacon å kokta morötter till d för 10 poäng samt en latte på Ship för 3 poäng. Hemma hos mamma å pappa blev d 2 koppar kaffe med lättmjölk för 1 poäng å nu ikväll fick jag trixa lite med middagen då jag redan låg på 19 poäng... Så d blev:
Stekte kyckling med goda kryddor å här ser ni 90 g vilket är 2 poäng, till d blev d kokta morötter för 0 poäng samt sparris, paprika, tomat, lök å haricot verts som jag vänt runt i lite olja å kryddor som sedan rostats i ugnen å den portion ni ser blev 2 poäng så totalt för middagen blev d 4 poäng =) Nu så är tallrikarna inte normalstora, glömde starta diskmaskinen igår så hade inga stora tallrikar kvar så d fick bli assiettallrikar så jag har inte svullat som d kanske kan se ut som =) Så totalt idag har jag 23 poäng så nu ikväll så vet jag inte om jag ska ta en kopp te för 0,5 poäng eller inte.... Jag e fortfarande ganska mätt från middagen men vädret ger ett sug efter en goood kopp te.... Hmm.... Jo, d får bli en kopp te! Så jag slutar på 23 poäng för idag å spar därmed 1 poäng till mina bonusar =)

Motionsmässigt har d faktiskt gått bra, eller ja, ok idag. D blev promenad till å från mina päron med jycken idag som gav mig 2 bonuspoäng så d e inte fy skam å tillsammans med d poänget jag spar från dagens matintag så blir d 3 bonuspoäng =)

Totalt: 23 poäng
Motion: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: - 2 st

Bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar