Summa sidvisningar

torsdag 11 augusti 2011

Dag 202

Då hade vi torsdag å denna dagen har förflutit i sin stilla gång... Fram emot eftermiddagen kändes d som om d vore mitt i hösten å att klockan var typ 18, 19 nånting trots d bara va 15:30 på eftermiddagen... Riktigt ruskigt väder idag =( Inte alls nån sommarvärme eller ens antydan till sådan....
Annars så har d vart en lugn dag med lagom mycket å göra.... Räknar ner på allvar nu =) Endast 6 arbetsdagar kvar! Inte att jag vantrivs men jag längtar till skolan igen.... Sen beror d ju även på att det jag jobbar med inte e mitt drömyrke heller, ja det är en fantastisk erfarenhet som jag e evigt tacksam för men samtidigt så är det inte på en lastbilscentral jag vill göra karriär på.... Nej sjöfrakt eller flygfrakt, det är där mitt hjärta å min passion finns =)
Fick chansen att ringa runt lite till två företag som jag vill göra min LIA2 på så d ska bli spännande att följa upp =)
Annars så har d vart lugnt, fick veta att Monica fått nys om att The Ark spelar sin sista konsert på Malmö festivalen den 26 augusti så jag ska banne mig dit!!!!!! Jag har velat se dem så många gånger å när d väl finns möjlighet har jag inte kunnat av diverse anledningar.... Men nu jävlar ska d bli av! Synd bara att d är sista konserten... Jag har varit förälskad i The Ark enda sen jag såg deras musikvideo till It takes a fool to remain sane å sen dess har jag varit såld.... Har alla album å ja.... Man kan inget annat än å äslak dem, jag kommer sakna denna grupp djupt då de försvinner men jag hoppas innerligt att Ola Salo fortsätter skapa musik.


Så den 26 ska jag njuuuuuuuuuuuuuuta av underbar musik!

Matmässigt har d vart en bra dag, började dagen med en latte för 2 poäng å sedan följde en frulle på 4 poäng som bestod av mina älskade special K med mjölk =)
Dagens lunch blev min übergoda kycklingpaj:
Till den hade jag kokta morötter å detta blev 8 poäng =)
Nu ikväll så blev d en enkel middag:
Rökt lax (ingen god lax, kommer inte köpa den igen... Slemmig vilket gör mig illamående =S) med stekt potatis å lite sallad till för 7 poäng så hittills idag har jag 21 poäng å kvällens fika blev en bit choklad samt en kopp te för 4 poäng å därmed utnyttjar jag 1 bonuspoäng =)

Träningsmässigt eller ja, motionsmässigt har d vart en mycket bra dag =) Först mina promenader till å från jobb osm sammanlagt ger mig 2 bonuspoäng å när jag klev av tåget nu ikväll så tog jag ytterligare en promenad för 4 bonuspoäng så totalt har d blivit 6 bonuspoäng idag men efter att jag utnyttjar ett så blir det en slutsumma på 5 bonuspoäng =) Mycket nöjd!

Totalt: 24 poäng (kompenserat)
Tränat/motionerat: 5 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 12 st

Över & ut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar