Summa sidvisningar

måndag 29 augusti 2011

Dag 219

Då hade vi söndag å idag har vart en slappedag, började med en långmorgon i säng, vaknade strax innan kl 11 å gick ut med jycken å sen la jag mig å myste med mina pojkar i sängen å vi gick inte upp förrän halv 3 på eftermiddagen... Woops... Lite för länge men d va gott å bara mysa å halvsnooza =)
Så d har inte hänt så mycket idag, funderade på att åka å träna men tror faktiskt jag hellre tar d på förmiddagen innan skolan i morrn i stället =)
Enda "duktiga" jag gjort idag e å tvättat 3 maskiner tvätt.... Jo jag fixa lite med vovven! Han fick klor klippta, öron rensade å päls borstad, fick loss en jävla massa hår! Dock var han själv måttligt road... Jag hinner inte mer än öppna lådan där jag har alla hans "grooming" grejer så smiter han illa kvickt å gömmer sig i sin borg:
Här får ingen röra honom, inte ens jag å husse. Kanske inte så smart drag av oss men jag tycker faktiskt han ska få ha EN fristad där ingen får röra honom, där han alltid ska få ha lugn å ro å jag har låtit d bli hans bur som alltid står öppen å så fort han vill vara ifred så går han dit. Sen att d e mindre smidigt när man nu t.ex ska bada honom å han hinner smita in dit.... Dock kommer han alltid ut när han tror vi valt att göra nåt annat å då tar man honom, hinner man bara innan han fått riktning på buren behöver man inte ens ta honom, d räcker man säger att kom hit, så gör han det, dock hänger huvudet ganska rejält =) E inte lätt.... Men, han fick god belöning så d va lycklig hund då vi var klara =)Tror inte d blir så mycket mer än så =)
Kollade på Pirates of the Carribean Strange tides å säger bara wow! Trodde inte den skulle va bra men banne mig vad jag tog fel!

Har alltid trott gott om sjöjungfruar..... Interesting turn of events.... Vill inte spoila för de som inte sett den än =)
Annars har d vart slapporama här hemma å d va göttigt värre! I morrn blir d träning innan skolan börjar, ska bli intressant å se om jag kommer iväg, att träna på morronen å därmed gå upp tidigare än jag behöver har aldrig slutat väl *hehe*

Matmässigt har jag försökt å sköta mig men njae..... Frulle blev halva pizzan som blev över från igår å den har jag faktiskt räknat ut till 14 poäng. D blev även lite choklad för 3 poäng å sen nu ikväll laga jag en pastasås-aktig gryta till Andreas men den såg så god ut att jag faktiskt tog lite själv...

Har hittat en pointscalculator på nätet som jag tycker stämmer relativt bra så efter att räknat på såsen så inklusive potatis till blev detta 12 poäng å jag har därmed 29 poäng för idag, inte så jävla illa men ändå allt för mycket =( Jaja, får bli att skärpa till sig från å med nu, nu har jag haft en helg där jag fått vara "fri" å nu e jag redo att fortsätta att vandra min långa väg, har ju trots allt kommit ca 30% på vägen =)

Motionsmässigt har d blitt 2 turer med jycken men inget jag tänker tillgodoräkna mig då d knappt e nåt å hänga i granen, har varit max 10 min rundor (om man nu räknar bort all tid nosen ska nosa på varje cm i 20 min....) så mycket att stå still =) Men i morrn har jag visionen att åka å träna innan skolan.... Får se hur d går, känner jag mig sj kommer d gå åt pipan men vi får se =)

Totalt: 29 poäng
Motion: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: -5 st

Då tar vi resultat....

Vikt: 95,1 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 19,1 kg

Mått i midja: 114 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 15,5 cm

Kvar till delmål 4, tappa 20 kg: 0,9 kg
Kvar till delmål 5, väga under 90 kg: 6,1 kg
Står kvar även denna vecka, har min månadsliga kompis på besök så vikten e fucked i alla fall..... Tror dock jag gått upp =( Men men, vi får ge järnet denna veckan å förhoppningsvis räddar d mig i slutändan =) Har visionen om 4 träningspass denna veckan på Filborna arena å jag hoppas de kommer ge mig de resultat jag behöver... Dock tycker jag att d märks skillnad, hade en skjorta på mig i fredags som jag tyckte satt tightare då jag hade den för första gången för ett par veckor sen men d kan också va inbillning.... Vi får se om en vecka då bevisen kommer svart på vitt med vågen..... Tills dess ska svetten lacka å tårar rinna för här ska fläsket bort!

Toooodalooooo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar