Summa sidvisningar

söndag 28 augusti 2011

Dag 218

Då tar vi lördagen, denna dagen gick bakfyllans tecken *haha*
Vakna vid 14 tiden hos Monica, vi kom väl i säng där runt halv 5 på morronen.....
Med tanke på vår status innan läggdags så var jag förvånansvärt pigg:
Men vi hade en super kväll/morron! Träffade Chris å hans vän å sen gick vi hem till Monica å drack lite vin å snacka skit:

Så kul hade vi =)
Upp å klä sig för att sen ta buss å tåg hem å handla mat för veckan med mamma.... Såg verkligen fram emot den biten kan jag säga....
Väl på Maxi så blev d 2 korvar som frukost, handlade å sen direkt hem där d blev till att lägga sig å nanna ca 3 timmar till =) När man sen vaknade blev d pizza som jag köpt på Maxi som gjordes i ugnen, gott å onyttigt =)
Köpte även min ärkefiende, pärlbollar..... Köps i 4 pack å e äckligt goda! Dock blev jag stolt över mig sj, jag åt bara 2 å resten tog Andreas, jag kunde lätt svulla i mig hela paketet på en kväll men redan efter 1 var jag nöjd å d dröjde flera timmar innan jag blev sugen på en till men sen satte jag stopp. Drack även 3 glas cola, längesen men gott!

Motionsmässigt så ja, den historien blir kort =) NADA.....

Totalt: ??? poäng
Motion: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Uuuhh, den kvällen hade jag förträngt. Shit vad jag inte var nykter. Varför fortsätter man dricka när man redan är full?

    SvaraRadera
  2. haha jag vet inte... Det e gott ju, mitt enda försvar på den punkten för jag vet att jag fortsätter inte dricka för att jag tror d blir roligare å jag vet själv att jag inte tycker om å bli för full, lagom e bäst. Så då d blir för mycket så tror jag d handlar om roligt sällskap å att d e gott. Kan ju alltid skylla på vädret å att vi fick värmeslag?

    SvaraRadera