Summa sidvisningar

onsdag 17 augusti 2011

Dag 208

Då vart d onsdag å idag ahr jag vart olydig.... Jag va duktig fram tills tja, kl 19 men sen gick d utför...
Men vi kanske ska börja från början? Dagen har gått relativt smärtfritt, försov mig till jobb så istället för å få börja halv9 kom jag dit 10.... Aja, hade jobbat in lite tid som hade tänkts användas till å gå tidigt på fredag men men d ska nog lösas ändå =) God bless flextid!
Annars har d inte hänt så mycket på jobb idag, chaffisarna har börjat sommarstäda i sina bilar för satan vad med papper jag hade idag!!!! Enda bak till den 2 augusti....
Så utöver detta så hittade jag en pärla idag:
Verklig vikt 1702 kg å chaffis vill att detta ska omvandlas till 10,5 ppl (pallplatser) å vips blir vikten nästan 8,5 ton.... Snacka om att väga saker till sin fördel! Märks det de får betalt efter kg klasser? Vissa, som exemplet ovan, e aldrig sena att väga detta till sin fördel, bästa jag nånsin fått se var en chaffis som omvandlade verklig vikt 500 kg till 10,5 ton..... Hur tänkte vi där? Å trodde han verkligen att vi skulle godkänna det?
Utöver jobb har d blivit en tripp till Helsingborg samt veckohandlat =)

Matmässigt började det bra men nu fram emot kvällen har jag inte orkat vara duktig... Som sagt så började det bra med en frulle som bestod av special K med mjölk för 4 poäng å på det blev d min älskade paj som lunch:
Till detta hade jag som sagt morötter å lite skinka så d blev 9 poäng totalt =)
Det var nu ikväll som d gick åt skogen.... Eller ja, d kunde vart värre men jag höll inte min diet så pga det så anser jag d vara en synd. Jag kom hem först vid kvart i 8/8 nu ikväll å va såååååååååååååååå hungrig å trött å BLÄ-ig så d blev till å beställa mat å d blev en kebabsallad:
Min favorit e att eftersom Andreas beställde pizza å han äter aldrig sin pizzasallad så jag slänger ner den i min sallad =) Tog vitlökssås till samt grovt bröd, åt halva brödet inklusive salladen så redan där har jag överkonsumerat.... Har för mig att bara köttet e 4 poäng, sen 1 poäng för sås, 3 för brödet å sen smör på det för ytterligare 2 poäng som ger mig ca 10 poäng =( Sen har jag även käkat choklad för 4,5 poäng samt en kopp te för 0,5 poäng så totalt ligger jag då på 28 poäng. Wow, blev d inte mer? har säkert räknat för lite på salladen men men jag låter d vara så här så då tar jag till mina bonuspoäng så blir d plus minus noll.... Hmm, då sket d sig inte trots allt... Huh.

Motionsmässigt blir d en kort historia, 0! Inte rört en fena idag, visst jag knatar runt i varuhuset då jag handlar men räknar d knappast som nån form av motion så d får bli bättring i morrn.... I morrn ska här städas för i helgen kommer goaste Kristin =)=)=)=) Ska bli så skoj!!!! har bunkrat upp med massa god viktväktarmat =) Eller nja, mer viktväktarstil på annars favoritmat =P Så jag utgår från att d blir långa, mysiga promenader samt Kristin vill åka till Hven så där blir d lite motion också =)

Totalt: 24 poäng
Motionerat: 0 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 6 st

Hej svejs, grus å gnejs!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar