Summa sidvisningar

onsdag 24 augusti 2011

Dag 211

Då hade vi lördag å denna dag börjades med lite uppförsbacke.... Men den fick vi under kontroll ASAP för vi hann knappt vakna förrän kära Anders ringde å berättade att han å Lotta med flickorna var på väg ut till oss å ville ha en stranddate =) Så d blev till å pallra sig upp för å göra sig anständig å sedan tuffa ner till stranden å låta vovvarna gosa å mysa =)
Sen hände inte så mycket mer, tog d lugnt hemma, titta på tv å allmänt mys =)

Matmässigt så blev d även gottå dricka denna dag! Frukost blev lite rostade mackor å lite mjölk, d fick även fungera som lunch pga av att vi kom upp ganska sent....
På kvällen så fick Ola tillsammans med Andreas flexa sina muskler å visda vad de gick för:
Andreas å Ola, på grillen har vi champinjoner, haloumi å marinerad fläskfilé!

Morgan håller koll!

Till d grillade blev d potatis som rostades i ugnen samt en god sallad! Mycket gott!
Andreas skulle sen in till LA för å köra Nightfly med Anders å Benny på Hitcity Landskrona =) Har en gubbe som e radiostjärna snart verkar d som.... Så jag å Kristin kollade på Gäster med gester samt lyssnade på Andreas å Anders tjöta massa skit på radion =)
Jag testade även en dessert från viktväktarna, vaniljvisp med lite lättfruktyoggi å färsk frukt, skulle bli som glass men nja.... Vette sjutton... Å chips blev d åsså, det har jag inte käkat sen jag började med viktväktarna i januari... Så d va gott =)
Sen efter att Andreas kom hem så fortsatte vi kolla lite tv men jag tog en relativt tidig kväll, kl 2 låg jag i säng kontra 4/5 på morronen dagen innan....

Motionsmässigt blev d på sin höjd nån enstaka längre promme med jycken så ja, max 2 bonuspoäng men med tanke på allt annat gott man käkat så känns d inte rätt å räkna med de =)

Totalt: ??? poäng
Motionerat: 2 bonuspoäng
Bonuspoäng å utnyttja denna vecka: 0 st

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar