Summa sidvisningar

torsdag 2 juni 2011

Dag 131

Då hade vi onsdag å det var blandade känslor.... Det var officiellt sista dagen för detta läsåret å vi avslutade med en underbar tenta i logistik........ Inte direkt vad jag hade valt å ja, jag kunde svara på 95 % av frågorna, var 2 delfrågor son jag inte fixa men men så går d när man inte lyckas koncentrera sig å plugga mer än jag gjort. Hoppas på godkänt i alla fall men jag tvivlar starkt på det så detta känns faktiskt som d blir min allra första omtenta å IG.... Inte bra men men, har mig själv å skylla för d så.
Vad mer, jo Morgan fick ensamhetsträning idag å d var inte heller skoj, tog nästan 1 timme innan han lugnade sig =( Sämre än sist men d beror nog på att jag valde å lämna honom hos mina föräldrar för där kan han inte störa nån när han ylar å skäller å håller på. Funderar på att vi nu nästa gång ska lämna honom i ett rum så han inte har tillgång till hela lägenheten eller hela huset hos mina föräldrar å förhoppningsvis ger det resultat.... Får se, bara på det igen, d måste gå å detta e helt å hållet mitt fel, jag har hela tiden haft inställningen att jag vill ha en hund å ett liv med honom där han alltid får vara med, men han kan ju inte alltid vara med å det e där jag nu får problem. Jag har aldrig haft behovet att behöva lämna honom så ja, träna träna träna.
Vi skulle haft ölbrännboll å grillning efter tentan men pga blåsten blev d avbokat å de valde att gå ut å äta, dock så var jag tvungen att åka hem om för å ge stackars Morgan sällskap så jag å Andreas fick tyvärr skippa lunchen =( Tråkigt men men, kommer fler tåg =)
Nu under kvällen har jag mest slappat å jag har alltid trevligt sällskap i tv soffan:
Morgan gillar att lägga sig på divan delen å jag ligger innerst så ibland får man sig en blöt puss då han byter sida på soffan =) Så i reklampauser har jag lite roligare saker å titta på =)

Matmässigt har d gått bra idag, började med en frulle som även blev min lunch då jag somna hos mina föräldrar efter tentan.... Blev 4 knäcke med saltrulle utan smör för 4 poäng.
Lunch/kvällsmat blev en gooood sallad från pizzerian:
Kycklingsallad med ananas å bröd med smör =) Räknade ut att detta blev 12 poäng (mest pga brödet...)
Nu ikväll tog jag mig en skål med special K med lite lättfil samt 1 muffin och 2 koppar te som totalt blev 8 poäng å ger mig en totalsumma på 24 poäng =)
Nu ikväll bakade jag muffins å d fick bli morot & kardemummamuffins =)
Mycket gott men då jag inte hade nog med formar så blev d bara 13 st å därmed blir d 3 poäng per muffin.

Träningsmässigt har d gått helt ok, har blitt diverse promenader för 6 bonuspoäng så det känns faktiskt väldigt bra =) Dessutom spar jag 2 poäng från dagens konsumtion så min totalsumma att lägga till i bonuspotten blir 8 =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 6 bonuspoäng (8 med mina matpoäng)
Tränat totalt denna vecka: 26 bonuspoäng
Kvar å träna denna vecka: 14 bonuspoäng

Manana (vet inte hur jag gör tecknet men d uttalas manjana *hihi*)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar