Summa sidvisningar

måndag 13 juni 2011

Dag 143

Då hade vi måndag å det har varit blandade känslor idag.... Började morronen tiiiidigt, knappt sovit under natten som gått å kl 8 var d upp för å hinna telefontid till veterinär Mörne. E lite orolig för Morgan som hållt på med knaskräkningar i snart 1 månad, han e inte påverka allmänt men ca 1 gång per vecka (ibland kan d gå längre) så kräks han vitt skum som e väldigt vattnigt. Han e pigg, äter som vanligt, busig som vanligt så jag fattar inte vad som e på tok? I å med att d inte verkar vilja ge sig så tyckte Mörne vi skulle köra ett avföringsprov så idag, i morrn å onsdag ska jag samla bajs å ha i en burk i kylskåpet... Skoj.... Lär märka den burken jävligt tydligt! Sen hitta vi två små sårskorpor så han har fått en liten uppblåsbar krage så han inte kliar på sina små sår för de är inte infekterade vilket känns skönt så nu ska vi bara hålla koll å så får han ha sin fina krage. Han e dock måttligt road:
Här ser ni en sur gubbe! Satan vad han inte blev glad då han fick på sig denna så nu ikväll har han faktiskt knappt haft den. Men d beror på att han e så jävla trött efter dagens bravader så han har legat bredvid mig i soffan å sovit gott å då får han faktiskt slippa kragen men han får mysa med den i natt =)
Annars har d inte hänt så mycket....

Mycket bra dag matmässigt idag, började med en frulle på en skål special K med en nektarin å en kopp te för 5 poäng. Lunchen blev 2 solruta knäcke med en burk makrill i tomat för 5 poäng och sen blev middagen samma som gårdagen, nämligen viktväktar stroganoff =)
Denna portion blev 8 poäng å nu ikväll så blev d en kopp te och:
Viktväktar cheesecake =) MUMMA!!!!!! Denna gång gjorde jag enligt receptet å denna portionen e endast 5 poäng, samma som mina 2 muffins som jag brukar äta för å stilla mitt sötsug. Som frukt på toppen tog jag en hel nektarin, e så glad att mina älskade nektariner äntligen e i säsong å därmed inte svindyra längre =) Med en kopp te blev min lilla mysfika 6 poäng å d har även blitt 2 koppar kaffe idag för 1 poäng å därmed 25 poäng för idag.

Träningsmässigt har d vart en bra dag, jag å Morgan knata från Råå hamn efter ett besök hos mina föräldrar å destinationen var Rydebäck. Morgan som blivit skogstokig i vatten å jag börjar misstänka han önskar han vore en fisk eller nåt för ja, d var omöjligt att hålla honom från stranden så vi gick mer än halva vägen längs strandkanten å han smimma å simma å simma.... Ett tag blev jag lite orolig för d kändes som han var halvvägs till Hven vissa gånger...
Svarta pricken e Morgan sjöbuse...
Efter att ha mutat med godis kom han äntligen in...
*haha* lyckades fånga honom på bild när han skaka sig =) Den lille jäkeln tog sitt godis å sen då? Jo *plums* ut i vattnet igen.... Han älskar att man slänger ut stenar som han försöker jaga plus han plockar lite tång här å var *haha* Han e så söt min lille sjöbuse =) Jag hade en gömd agenda med att jag kasta stenar långt ut i vattnet, med tanke på hans två sår som sitter precis vid hans käkben så ville jag att saltvattnet skulle lösa upp skorporna samt rensa lite i såren så vi bara kunde skölja ordentligt med sötvatten i duschen hemma sen =) Funka kanoners!
Vår promenad tog hela 1 timme å 20 min å därmed fick jag 8 bonuspoäng, 9 med det poäng jag sparar från dagens matintag =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 9 bonuspoäng (inklusive 1 poäng från min mat)
Tränat totalt denna vecka: 3 bonuspoäng (låg ju på minus igår...)

Tjing ping plong

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar