Summa sidvisningar

söndag 19 juni 2011

Dag 149

Då så, då inleder vi en ny vecka! Tyvärr började denna vecka med mycket smärta å annat fanskap då kvinnoproblem dök upp för denna månaden.... Vakna till underbar smärta å sen låg jag tills klockan var 1, halv 2 idag.... Min gode vovve låg också med mig, gulligt för han gör d varje gång jag har såna smärtor, han ligger bredvid mig å rubbar sig inte en cm, han pep aldrig för å gå ut å kissa... Sånt som värmer hjärtat kan jag säga =)
Annars har d vart en bra dag, tog en sväng ner till mamma å pappa i båten, fick skjuts ner å hem då d regna =( Annars var planen å gå hem så Morgan fick busa å bada men han klaga nog inte:
Nån som verkligen håller koll på vad mormor har för sig i köket, kanske hon råkar tappa nåt?

Matmässigt har d vart en bra dag också, började med en frulle på special K med mjölk å en kopp te för 5 poäng. Sen nere hos mamma å pappa blev d:
Svenska hubbabubbar med lite mjölk å lite socker för 1 poäng å nu ikväll blev d en underbar middag bestående av:
Stekt, fettsnål chorizo, stekt nypotatis, sallad med lite gurka, tomat, vårlök å kokta morötter samt en sås gjord på lite turkisk yoghurt, lite salt å 2 msk mango chutney =) Allt detta blev 9 poäng å ger mig ne summa på 15 poäng hittills så jag har samma problem som igår.... 10 poäng kvar å klockan e 21... Får se hur jag löser problemet, tippar på att jag helt enkelt får tvinga mig att orka baka muffins å så får d bli kanske 3 st muffins å 1 kopp te för 9½ poäng så får d stanna där för idag... Så vi kan faktiskt runda upp d hela till närmsta heltal så jag landar på 25 poäng totalt idag å spar 1 poäng till bonus =)

Träningsmässigt skulle d vart en långpromenad på minst 1 timme men pga vädret så fick de planerna vackert ställas in... Får ta d i morrn med andra ord =)

Totalt: 25 poäng
Tränat: 0 bonuspoäng (1 från maten dock)
Bonuspoäng att utnyttja: 1 bonuspoäng

Då ska vi ta veckans resultat men eftersom lite tjejproblem dykt upp så har jag varken vägt mig eller mätt mig då jag sväller som en ballong =( Men vi tar d som jag fått fram i alla fall:

Vikt: 101 kg
Minskat: 0,1 kg
Minskat totalt: 13,2 kg

Mått i midja: 117 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 12,5 cm

Kvar till delmål 3: 2,0 kg
Kvar till delmål 4: 11,0 kg
Har gjort en liten förändring när d gäller mina mål, min kropp verkar inte vilja respektera tidsbestämda eller ens datumbestämda deadlines så jag får helt enkelt bara ha själva målet å sen jobba på å se till så jag når dem så fort jag bara kan =) Så sätts datumen efterhand jag når fram till mina mål men jag kommer fortfarande att köra på med att jag tar 2 delmål åt gången. Jag hoppas inneligt jag når mitt delmål nr 3 nu till midsommar, har en stark misstanke om att när jag nu vägde mig i veckan (det var i onsdags) då vägde jag 101 kg men eftersom jag samlar vätska så hoppas jag ju att vikten egentligen ligger nånstans på 100,nånting kg. Det ger mig en chans att nu jobba vidare å kanske, kanske att jag hamnar på tvåsiffrigt tills på torsdag =) Vi får se....
Träningsmässigt kommer jag fortsätta som denna veckan, jag kör pass istället för å fokusera på att röra mig nåt litet varje dag, jag rör mig fortfarande lite varje dag men jag räknar det inte utan jag räknar bara de större passen som är på 3 bonuspoäng å mer. Vill försöka se om jag kan trycka in 4 pass istället för 3 som jag testade med denna veckan å jag vill se om jag fixar 2 jogginpass å två långpromenader. Vi får se =)

Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar