Summa sidvisningar

lördag 18 juni 2011

Dag 148

Så då tar vi lördagen som har vart lite mer händelserik än igår i alla fall =) Fortsatte läsa min kära Twilight bok dock e jag mer å mer sparsam.... Tror jag har typ 70 sidor kvar =( Dock får jag låna bok nr 2 redan på måndag vilket känns underbart skönt! Så även om jag läser ut den ikväll så kommer jag ha koncentration till att städa i morrn vilket verkligen måste bli av!
Ja annars då? Jo, vart ute å motionerat med jycken, han blev väldigt glad *hehe* Utöver detta har jag slappat hemma å läst samt kollat igenom Twilight filmerna igen.... Tror jag börjar få problem =( Men de e ju så bra!

Matmässigt har d vart lite kämpigt idag men inte för att jag e sugen på en massa utan tvärtom, jag har haft svårt å få ihop det jag ska äta, ingen direkt hunger eller aptit idag.. Känner jag e hungrig men det e inte så jag MÅSTE gå å ta nåt för å fylla magen med utan det går att leva med så att säga. Jag ska äta snart så mig lider d ingen nöd på!
Började dagen med frulle på makrill i tomat med 4 knäcke på 6 poäng, detta var mer lunch än frulle om jag ska va ärlig.... Middagen blev gårdagens middag:
Rödcurrykyckling med potatis för 6 poäng =) Gott även idag!
Här ser ni mitt problem.... Klockan e snart 22 å jag har bara käkat 12 poäng idag..... Ska ha i mig minst 24 å egentligen 26 som e enligt "reglerna"..... Dock så kommer jag nu snart ta mig en rejäl skål Special K med mjölk å en kopp te för 6 poäng vilket ger mig 18 å sen har jag tack å lov kvar mitt mörka choklad så jag drygar ut resten med några rutor av den chokladkakan, mintsmak *mmmmmm* =) Så d ska nog gå vägen att få i mig de poäng jag saknar =) Kommer äta å välja å stanna på 24 poäng idag å kompensera för de 2 poäng jag ligger back med.

Träningsmässigt har d vart en kanondag! Jag överraskade verkligen mig själv!!! Begav mig ut för å jogga med jycken idag å målet var att orka minst 8 min i sträck å helst 10 min å att hela min runda skulle bestå av totalt 20 min jogging. Hör å häpna, jag lyckades väsa mig igenom 15 min i sträck!!!!!! Men ja, det lät inte friskt kan jag be att få meddela.... Folk vi passerade jag å Morgan glodde nog lite extra å höll telefonen redo att ringa ambulans *haha* När jag av en händelse höll på å avlida å kolla min app i telefonen så stod d att jag joggat 8 min å jag valde att pusha vidare, lite till.... liiiiite till..... Tills jag insåg jag joggat i 11 min å beslöt mig för att försöka mig på 15 min. Herregud den där sista minuten..... När klockan äntligen slog 15 min på pricken stanna jag tacksamt å gick, hade tänkt gå runt till mina föräldrar men jag snedda över gräsmattan, jag var helt slut å magen kändes som den fått ett rejält knivhugg, blodsmak i käften å vimmelkantig med en smärta i min buk likt menssmärta (den e på gång men ej kommit än så jag trodde det va att den kommit under rundan) Ett tag funderade jag på å ringa mamma å säga att jag låg i en buske nära vässarögatan, kom å hämta mig på bår tack! Men jag lyckades ta mig hem till mina föräldrar å när jag äntligen var där så hade magsmärtorna försvunnit tack å lov. Men.... Ingen var hemma å jag hade inga nycklar med å jag grät lite för jag ahde heller inget vatten med, hade ju tänkt ta vattenpaus hemma hos päronen.... Efter jag hämtat andan lite å Morgan fått busa av sig i deras trädgård så valde jag å knata vidare till stranden så min lille buse fick simma av sig lite överskottsenergi =) Efter ca 10 min badande å simmande knata vi hemåt igen å totalt gav mig mina 15 jogging 4 bonuspoäng å promenaden hem gav mig 4 bonuspoäng så totalt 8 för idag! Väldigt stolt!
Med de 2 jag spar från maten så tar de ut de jag har kvar att kompensera =)

Totalt: 24 poäng
Tränat: 8 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 8 bonuspoäng

Tjingeplong!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar