Summa sidvisningar

tisdag 21 juni 2011

Dag 151

Då hade vi tisdag å vilken tisdag!!!!! Helt underbar å varför??? Jo de flesta har redan sett d på fejjan men idag vägde jag mig av en slump, fortfarande den där dagen i månaden men ja, jag tänkte att d vore skoj å se om d hänt nåt å gissa?
Jag har nått mitt tredje delmål!!!!! Jag väger äntligen tvåsiffrigt igen å det har jag inte gjort på lite mer än ett år! Känner mig så jävla glad å nu e d 15 kg jag gått ner.... Nu börjar d kännas som jag verkligen presterat något, upp till 10/15 kg tycker inte jag e nån stor siffra så det e nu det verkligen börjar för min del =) E fortfarande helt hög efter detta å nu kommer jag dessutom vidare i mitt viktväktarprogram genom att jag nu väger under 100 så ska jag ta bort två poäng från mitt dagliga matintag så nu e d 24 poäng istället för 26 =)
Jag funderade läääänge idag om jag skulle fira redan idag att jag nu e tvåsiffrig med ett glas rosé men jag valde att spara d hela till helgen eller ja, torsdag redan då vi åker till mina föräldrar som ligger med båten i Norreborg på Hven för jag vet d lär bli massa gott hela helgen så då tar jag mitt firande istället å har jag tur så klockar jag in på 99 kg exakt eller kanske ännu bättre, 98,nånting =)

Ytterligare en fin överraskning idag:
Mina små älsklingar på balkongen, mina smultronplantor gav mig detta som present idag =) Ett litet ynka smultron men d smaka gott. Kom på en sak, kan man kalla sig bonde nu med lite rätt på min sida? Jag har odlat något jue =) Plus enligt eniro.se så bor jag tydligen mitt i en åker.... Inget hus där inte så ja, jag e officiellt bonde nu =)
Annars har d inte hänt så mycket idag, fastnade i min bok igen *hihi* jag vet jag lär läsa ut den nu ikväll å därmed har jag plöjt igenom New Moon på ett dygn... Men så går d då det e bra böcker! har aldrig läst så här mycket på säkerligen 12 år.... Sist jag läste en bok av fri vilja var under min gymnasietid, minns jag fick alla Sagan om Ringen böckerna i julklapp under 2001 å jag vet jag öppna första boken sommaren 2002 men ja.... Kom 12 sidor å längre har jag inte kommit än idag =)
Är fortfarande grymt tacksam till Madde i vår klass som va snäll å låna ut bok 3 å 4 i Twilight serien så det e ju även därför jag tillåter mig å läsa så mycket men ja.... Jag märker ju att allt annat här hemma ignoreras... Måste verkligen städa =( Å i morrn e sista dagen för på torsdag bär d av till Hven å fira midsommar på mammas å pappas båt =) Längtar så jävla mycket redan!!!!!

Matmässigt har d gått bra idag, tyvärr så råkar jag glömma å äta pga att jag blir så uppslukad av Twilight böckerna..... Så d blev lite stress nu under kvällsfikat å få ihop poängen *hehe* men frulle/lunch blev 4 knäcke med makrill i tomat å en kopp te för 6 poäng.
Kvällens middag blev:
Stekt kylling för 3 poäng, potatis som jag vänt i min turkiska yoghurtsås med mango chutney för 6 poäng å sen lite majs i min sallad blev middagen 10 poäng för att få ihop d idag =)
Kvällsfikat fick bli 8 poäng totalt å då blev d en liten skål Special K med mjölk, en kopp te å 2 muffins =) 24 poäng totalt för idag å full pott!

Träningsmässigt har dinte vart så illa heller =) Bestämde en tid då jag SKULLE gå ut med stackars jycken som inte fått ordentlig motion på hela 2 dagar å d börjar märkas *hehe* Han liksom vibrerar av överskottsenergi trots han får mental stimulans så måste de små tassarna få springa av sig =) Så kl 21 begav vi oss ut för lite mer än en timmes motion. Målet var Morgans nya favvo plats, stranden =)
Älskar vägen ner till stranden, e så vackert speciellt kvällstid då solen e på väg ner å man kommer i lilla dungen innan man ser stranden, Hven å Helsingör samt Helsingborg =)
Vi knatade ner till strandpromenaden som leder till Råå hamn å gick ca 35 min i en riktning, sen vände vi å gick längs strandkanten på vägen tillbaka, under den tiden får Morgan va lös å jag kastar stenar i vattnet som han studsar efter å försöker fånga =) Vi övade även lite självkontroll.... Morgan har en ful ovana att han blir så glad å exhalterad så när du ska böja dig ner för å plcoka upp en pinne/boll eller vad som helst så kastar han sig över handen å ska gräva vilket gör att man ibland inte vågar utan försöker göra sånt då han e upptagen på annat håll. Så vi övade att han skulle sitta vid mina fötter å sitta heeeeelt stilla medans jag plockade upp stenar å som belöning kastar jag stenen ut i vattnet å efter ett par försök var han super duktig =) Vår promenad genererade 6 bonuspoäng vilket jag e nöjd med.

Totalt: 24 poäng
Tränat: 6 bonuspoäng
Bonuspoäng att utnyttja denna vecka: 9 st

Bon voyage!

4 kommentarer:

  1. Guuud, va kul! Skitduktigt! Är en enorm framgång att komma under det där 100 kg-sträcket. Snart möts vi kanske... Känner att Amerika inte alls är bra för min vikt så medan du tappar kilona, plockar jag upp dom. Men i alla fall; STORT grattis. Du ska vara väldigt stolt över dig själv!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Josse =) Jag e sjukt stolt faktiskt, en konstig känsla som jag aldrig kännt förr.... Tror fortfarande inte jag riktigt fattat för ja.... Jag funderade på å väga mig idag igen men e så rädd att d bara var en inbillning igår *haha* Nej men jag e sjukt glad! Äntligen börjar d hända saker å jag riktigt känner nu att jag e påväg framåt istället för att stå still =)
    Jo kan tänka mig du har lite problem..... USA e inte känt för sin smalmat direkt... Dock tror jag ju att ni kanske har lättast för sunt levene i LA om man får tro Sex and the City episoderna då de är i LA *hehe* Nej men jag tror även att du snabbt går ner det igen när ni kommer hem, man lägger ju alltid på sig lite under semestertider å d tycker jag man ska få. Jag vet ju precis som du att när d gäller oss med ett mindre hälsosamt förhållande till mat å vikt så e det här med mat en evig kamp, det tar aldrig semester men nån gång tycker jag man ska få njuta, så länge d bara e för en begränsad period så det inte spårar ur å sen e det tillbaka till den hårda verkligheten...

    Massa massa kramar till dig å ditt resesällskap å jag e sjukt avis på er resa! Hoppas ni får d super super skoj resten av resan =)

    SvaraRadera