Summa sidvisningar

söndag 12 juni 2011

Dag 141

Då tar vi lördagen som tillbringades på Hven där jag å Andreas samt Morgan åkte för å överraska min mamma. mamma å pappa hade varit ute på en 2 veckors semester med båten å kom i fredags till Kyrkbacken på Hven så jag å Andreas tog båten från Råå.



Bilder från båten =)



Jag hade bestämt att vi skulle gå från Bäckviken till Kyrkbacken som kanske inte var en toppen idé i Andreas öron men men, han överlevde =) Det var en väldigt mysig promenad å jag e lite sur på mig sj eftersom jag var för seg å glömsk för å ta bilder på allt fint vi passerade men men.... Så e d, jag e sämst på å fota, sen bloggen kom till har jag blitt bättre =) Vi följde den stora landsvägen hela vägen å på vägen passerade vi Tycho Brahes Uranieborg samt museum, den lilla matbutiken som hade grymt bra pris på snus enligt Andreas, 30 spänn bara! Vi passerade en liten lanthandel som sålde egengjord getost å självfallet Backafallsbyn innan vi landade i Kyrkbacken hos mina föräldrar.
Morgan överraskade mig genom att han blev värsta badnymfomanen! Han badade å simmade så det stod härliga till, hela 2,5 gång! De första två gångerna så var d i samband med en promenad å när vi närmade oss den lilla plasten där han badade (var vid stenpiren, för er som kan Hven utantill så var d bakom toaletterna) där var perfekt för det var som sagt sten bara så vi slapp all äcklig sand i blöt päls =) Nej Morgan bokstavligt talat sprang ut i vattnet å simma å riktigt njöööööt =) Blev så glad å se honom å självklart glömde jag kameran varenda gång =(

På kvällen blev gottigott:



Rosé en varm dag med mycket sol e fan bäst ever! Middagen blev fullkornspasta med stekt bacon, stekt svamp som sedan blandas ihop med nyriven parmesanost, MUMS! Sista bilden ser kul ut tycker jag, ser ut som Morgan däckat pga vin men d e allt badande =)
När vi tog sista kvällspromenaden höll han på å dundra ut i havet igen men vi fick stoppat honom i tid, han badade bara tassarna varav att jag säger han badade 2,5 gånger =)

Ja, poäng då.... Innan vi begav oss hemifrån kl 10 på morronen så blev d en kopp te för 1 poäng, på båten blev d 2 muffins för 5 poäng å när vi kom fram så käkade vi lite mackor å för mig blev d 10 poäng. Middagen blev 8 poäng å jag drack vin för 15 poäng så totalt 39 poäng för hela dagen =)

Motionsmässigt så blev d först 1 timmes promenad från Bäckviken till Kyrkbacken för 6 bonuspoäng å lite senare 2 längre promenader för 4 bonuspoäng så totalt 10 bonuspoäng denna dagen vilket inte e helt fel =) Då har jag övertrasserat med 13 bonuspoäng så går d jämnt ut, jag har nämligen 13 bonuspoäng intjänade för denna dagen vilket känns grymt!

Totalt: 39 poäng
Tränat: 10 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 0 bonuspoäng (efter att dratt bort d jag konsumerat)

Tjing tjing =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar