Summa sidvisningar

onsdag 26 september 2012

Dag 613 (Dag 25)

Då tar vi tisdag å dagen spenderades på jobb som vanligt å dagen kantades av hundmys faktiskt. Lille Gizmo, chihuahuan på heeeeeeela 1,7 kg (han e jäääääätteliten å fullvuxen...) var inne på vår avdelning å eftersom jag inte hade så mycket å göra så satte jag mig på golvet å myste lite med honom =)
En bra dag på jobb i övrigt där jag känner hur jag mer å mer kommer in i rollen, e inte rädd för å ringa å tjata på folk som inte lämnar de papper de ska i tid osv så d känns nice!
Efter jobb blev d hemåt för å mysa hos päronen där alla var hemma idag, brodern, mamma å pappa samt Morgan å Andreas. Kan d bero på att mamma lagat sin korvstroganoff? Hmm.....
Insåg att jag nått ett av mina delmål idag:
Mina favvojeans sitter snyggt å de sitter GRYMT SKÖNT! Så jag jublar å dessa lär slitas hårt numera =) Därmed ett stort CHECK på delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg å jag klockar ju in på 72,7 =) Hade helt glömt byxorna faktiskt men idag så blev jag så less på att de byxor jag har börjar bli lösa å kom på att jag kunde ju testa dessa jeansen å de satt ju som en smäck!

En skön tisdag i alla fall trots grym motvind på väg hem!

Matmässigt så var det en helt ok dag, börjar må bättre å mycket tack vare min insikt om varför jag varit så irriterad å jag har också tagit beslutet att jag kommer försöka hålla mig i skinnet, vilket i runda slängar betyder att jag alltid tänker efter på vad jag äter, trots jag går över så väljer jag noga å jag låter mig inte heller gå all in med skitmat utan det e sunda val som gäller, sen att jag drar över på poäng gör inget så länge det är bra mat jag äter. Jag har ju misskött mig länge nu å inte gått upp utan står still å det betyder ju att jag gör nånting rätt. Att jag hittar en form av balans i mitt kaos ändå men jag måste börja skärpa till mig för jag vill ju nå mitt mål å då räcker d inte att stå still =)
Frulle blev min gröt på 4 poäng å sen kaffe under dagen för 3 poäng.
Dagens lunch:
kylling, morötter å pizzasallad för 8 poäng å mellis på keso för 2 poäng.
Middag blev d hos mamma, min version av korvstroganoff:
pasta för 6 poäng, VV korv för 3 poäng å sås för 1 poäng =) MUMMA!
Efterrätt blev d också:
mango å ananas för 0 poäng =)
Totalt landar jag på 27 poäng vilket jag känner mig riktigt nöjd med å nyttjar 1 AP.

Motionsmässigt så var d en dröm å cykla ska ni veta! Pappa har nämligen lagat min cykel där växlar å kedja hoppat å studsat å betett sig oerhört obehagligt sen jag fick hem cykeln. Jag vågade aldrig "ta i" när jag cykla för rätt var d var så hörde jag hur d börja knäppa å sekunden efter hoppa tramporna å jag trampa luft... Riktigt obehagligt å idag blev jag paff, hoppa upp å börja trampa å det gled ju bara på! VILKEN SKILLNAD! SÅ jag trampa skiten ur cykeln å mig själv både till å från jobb som gav mig 6 AP.
Promenader för 3 AP på det ger en totalsumma på 9 AP för dagen vilket känns riktigt bra =)

Totalt: 27 poäng
Motion: 9 AP
AP totalt: 4 st
Ingen veckobonus

Klart slut!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar