Summa sidvisningar

fredag 7 september 2012

Dag 595 (Dag 7)

Så, fredag. Igen! Veckan gick fan fort...
Idag har d vart full rulle på jöbbet då det är lite mer å göra, istället för att planera en dag framåt så ska det planeras för hela 3 dagar å då blir d mer helt enkelt =)
Frös som en gnu på jobb också.... Sitter vid ett utblås för ventilationen å efter lunch huttra jag värre än värst så jag fick en tröja:
kaloriunderskott kan verkligen jävlas med kroppstempen! Jag har på bilden på mig en långärmad, tunn tröja. En t-tröja. En munkjacka (ni ser huvan, den grå/rosa) som e rätt tjock å på detta en tjocktröja till... Uttrycket på bild är så jag ser ut efter en rejäl härdsmälta av planering =)
Kort å gott har d vart en skön dag som avslutades med kaffe å gott snack hos päronen å kolla lite tv innan d va dags å bege sig hemåt i höstrusket!

Matmässigt har d varit en bra dag med lite lyx till å med, började med min gröt på 4 poäng å sen blev d en matlåda på lunchen:
potatismos, fetaostbiff å grönsaker till d för 10 poäng =)
Sen bjöds d på glasstårta då det var en kille som slutade idag å jag kände att d var okej faktiskt så d blev en liten bit glass för ca 5 poäng tippar jag på.
Under dagens lopp kaffe för 4 poäng å kvällens middag blev en riktig klassiker:
mammas köttsoppa med 2 grova mackor med smör å saltkött på för 10 poäng å dagens mellis belv tinade hubbabubbar samt körsbär med keso för 2 poäng å jag landar på 35 poäng å nyttjar 9 poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt e jag också nöjd, cyklade som vanligt idag å denna veckan e första veckan nu som jag cyklat varje dag. Jag räknade ihop vad jag cyklat å totalt denna vecka har jag cyklat 77,3 km! Känns riktigt grymt måste jag få erkänna =)
Idag blidde d en vanlig tur mot jobb men hem så bestämde jag mig efter nästan halva vägen att jag skulle ta tillfälle i akt å försöka spurta å se hur snabbt jag kunde cykla hem, detta e något jag måste göra på väg hem för jag svettades som en gnu kan jag ju säga... Vädret gynnade situationen, vinden kom snett bakifrån =) Hade jag valt å satsa från början tror jag att jag hade nått mitt mål på 20 min men jag e sjukt nöjd ändå för jag fixa d på 22:30! Cyklingen gav mig härmed 5 AP, tekniskt sett 4 AP men med tanke på hur jag cykla som en blådåre hem så tycker jag att d e värt ett poäng extra =)
Promenad blev d inte så mycket av idag då jag ville ha lite sovmorgon plus hade tillgång till bil så jag körde bilen upp till päronen på morronen å gick hem med jycken nu ikväll så 20 min i lugn takt i alla fall för 1 AP å jag har därmed 6 AP för idag vilket jag e väldigt nöjd med.

Totalt: 35 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 38 st
Ingen veckobonus kvar

Tjena mors!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar