Summa sidvisningar

söndag 2 september 2012

Dag 590 (Dag 2)

Då var d söndag å en ny vecka tar sin början. Dagen kunde behandlats bättre men jag e ändå stolt över mina val.
Idag blev d Åsum å Kristianstad för å trimma vårt lilla monster å påvägen var det de gamla vanliga följeslagarna:


en st krasslig å sjuk husse, butiken Danska kläder tycker jag e så sjukt rolig å garvar varenda gång vi kör förbi.... Sen hälsar vi alltid på Moses å hans bilverkstad, han har numera fått en ny, flashig skylt å det e kul å se att man kan ha ett liv även efter Bibeln....
Väl på plats startade vi projekt: skogstroll till cocker:





Han blev så fiiiiin min lille skitunge =) Skönt å bli av med all den tjocka å vidriga päls....
Efter Kristianstad så blev d hem för kaffe hos päronen å sen hem där jag i princip däcka då jag e sjukt trött idag....

Matmässigt har jag varit olydig men jag har skrivit upp varenda smula å jag är inom mina ramar men jag e mest irriterad på att jag lät ursäkter ta över mina val å att jag planerat så krasst men men, jag tar ansvar för det å tänker inte förklara eller bortförklara. De val jag gjort idag är val jag kände var de bättre valen bland mindre bra alternativ.
Frulle blev min gröt, det var nog d enda bra alternativet idag *haha*
3 poäng för gröten å hos Kikki i Åsum blev d kaffe å en biskvi som fika för 3 poäng å på vägen hem från Åsum blev d McDonalds. MEN skillnaden idag var att jag bara köpte hamburgare å en efterrätt, inga pommes. Kände att pommesen blev kaka på kaka å jag valde att d fick räcka med dåligheter som hamburgare å munk.... Men men, hadfe inte möjlighet å fota men d blev totalt 37 poäng (woooops....)
Hemma blev d kaffe för 2 poäng samt en bit choklad för 3 poäng å middag valde jag att bara ta 2 mackor med lite smör å fårkorv för 10 poäng å lite frukt till å jag slutar på 58 poäng idag vilket känns helt okej för jag åt med hjärnan idag. När jag svävar ut så här så äter jag allt för lätt för mycket. Varje tugga analyserades, ÄR jag mätt? Äter jag för att jag e hungrig eller för att det e gott? Å d funka, jag slutade äta efter ett tag, trots jag köpt en burgare till så valde jag å ge den till Andreas istället för jag var ju mätt å inge lönt å spara skiten heller.
Jag nyttjar alltså 32 poäng av min veckobonus.

Motionsmässigt har d inte blitt mycket, busa lite med Morgan som jag faktiskt tycker motsvarar 1 AP för jag såg till å hoppa, skutta å springa å vi busa nästan 10 min innan jag gav upp av svett å flås.... Jycken kunde fortsätta men då hade han också nyss blitt av med 5 kg päls. FUSK!

Totalt: 58 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 17 poäng

Då tar vi veckans resultat!

Vikt: 73 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 41,2 kg

Mått i midja: 90 cm
Minskat: 0 cm denna vecka!
Minskat totalt: 39,5 cm

Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 1 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,8 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 6 veckor: 7,8 kg
Står kvar på samma ruta igen. Dock e jag svullen som en padda så vågen visar egentligen 75 kg å under veckan har den även visat 76 kg så jag har lyckats göra mig av med 1 kg vätska under veckans gång men mensen e på intåg å muskler e svullna efter mitt maratoncyklande under veckan så visst suger d men jag vet att detta bara e tillfälligt. Om jag nu fortfarande väger över 73 efter att svullnaden gått ner så är d ju fett som smygit sig tillbaka efter allt mitt fuskande å jag har bara mig själv att skylla, du kan inte gnälla över resultat du inte kämpat för att få!
Jag är alltid medveten om vad fel mat ger för konsekvens, kcal in måste också vara kcal ut. Inga genvägar finnes.
Dock e jag långt ifrån sur, veckan som passerat har jag cyklat 66,5 km!!!!!! Nästan 7 MIL! Sjukt kul å pepp å denna vecka som kommer nu blir d mer cykling, jag har gett mig fan på att oavsett väder å vind så e d cykel som gäller tills vädret inte tillåter cykel mer =)
Kommer även lägga in lite styrkepass å dylikt under veckan så d ska bli skoj å det e pga detta som jag inte bölar över vågens hånfulla siffror för jag vet att jag kommer ge den jäveln på nöten, en rak höger mitt på snoken!
Nu kör vi så det ryker!

Geronimooooooooooooooooooo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar