Summa sidvisningar

torsdag 6 september 2012

Dag 594 (Dag 6)

Så, torsdag, veckan flyyyyger iväg!
Idag har d vart full rulle på alla plan tycker jag =) Först var d jobb som vanligt där det hände en hel del, fick en del panikbokningar som jag faktiskt fixade att göra samt lägga in och planera så d kändes göttigt!
Sen väl hemma blev d handling å på kvällen så va d risigt väder så jag å Morgan var riktigt lata, vi tog bilen hem =)
Väl hemma tog vi oss en kisspromenad direkt och då jag vet jag väntar viktig post men inte hunnit adressändra för personen som skicka brevet så gick vi upp till vår gamla lägenhet på Holmögatan å hälsade på kära I som bor där nu. Snacka lite å jag fick lite brev som hamnat där trots jag ringt runt å ändrat adress på kors å tvärs...
Efter vi varit hos I så gick vi vidare men vi hann inte mer än till Svartögatan då vi stötte på en mörk filur.... Det var boxern Bosse som ägs av en gammal klasskamrat till mig som bor här i krokarna, Bosse å Morgan har inte haft de bästa mötena (de två första så va d lite för bryskt hälsande från Bosses sida så Morgan e rädd å jävligt kaxig på avständ när han ser Bosse...) Dock e Bosse världens goaste jycke! SÅ snäll å go så jag fattar inte att Morgan kan inse detta, men hur som helst. Där stod "lille" Bosse å nosa å hade värsta äventyret helt ensam i mörka Rydebäck, jag ropa på honom å han kom lufsande å grymtade som en liten gris *haha* Morgan blev tyst illa kvickt då han insåg att Bosse var lös (mes), sen tog jag Bosse i halsbandet å gick hem till honom där husse blev glad att se honom =)
Nu e vi hemma igen å hunnit torka lite efter regndropparna som hittade oss under vår lilla promenad å snart e d sängen men en skön dag har d varit =)

Matmässigt har d vart en bra dag, började med min gröt på 4 poäng som vanligt å sen blev dagens lunch mammas goda köttsoppa för 4 poäng å tilld en hade jag kokt broccoli, NAM!
Kaffe för totalt 4 poäng har d blivit å innan jag swoshade hem från jobb blidde d mellis:
keso med ananassmak samt tinade körsbär å hubbabubbar för 2 poäng å kvällens middag blev en riktig njutning:
kycklingspett med sweet chili, sallad med bl.a majs å avocado som är poänggivande, annars 0 poäng i salalden samt 120 g keso med fetaost å olivsmak. Mycket gott!
Nu ikväll blir d även en liten bit choklad för 3 poäng å jag landar på 28 poäng å nyttjar 2 poäng från veckobonusen =)

Motionsmässigt har d varit cyklande till å från jobb som vanligt, på vägen hem tog jag en extratur som gjorde att cyklandet gav mig 5 AP idag, störiga var att jag inte kan se eller höra min Runkeeper då jag cyklar så jag vet inte hur det är med tid å avstånd å varje gång jag cyklar en extrarunda så lyckas jag alltid stanna preeeeeecis innan 10 km... Idag, 9,65 km.... Störigt =)
Nåja, på det blev d promenad till päronen på morronen samt en hel del knatande på Maxi. Hade jag nu valt å trotsa regn å rusk hade promenaderna gett mig 4 AP men jag va lite lat å bekväm ikväll så d blev bara 3 AP men jag e nöjd ändå! 8 AP tackar jag inte nej tack till för dagens jobb =)

Totalt: 28 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt: 32 st
Veckobonus kvar: 7 poäng

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar