Summa sidvisningar

tisdag 25 september 2012

Dag 611 (Dag 23)

Då tar vi å bloggar om söndagen!
Dagen spenderades hemma i soffan, slappedag deluxe!
Dock fick jag börja dagen med att jobba.... Det hade blivit lite knasigt för gubbarna när de jobba så jag fick styra upp saker å ting lite men det fixa jag å fick till å med beröm så d var inte helt fel!
I soffan så blev d maraton på SVTplay:


Vem tror du att du är? och Doobidoo =)
Fick besök fram emot kvällen:


En skön söndag med andra ord!

Matmässigt var d si sådär.... Jag är rastlös å har svårt å sköta mig, vill hela hela tiden skita i allt å göra det jag vill men jag vet att det hjälper inte situationen. Jag mår knasigt å jag tror den jobbiga känslan, frustrationen å faktiskt, ilskan, kommer från att jag inte tillåter mig att hantera det jobbiga på det sätt jag är van vid. Nämligen att hetsäta. Kroppen får inte sin "fix"... Svärföräldrarna kommer till helgen som kommer nu å jag vet att det innebär en massa gott å det tror jag i sin tur ger mig en ursäkt att inte sköta mig för helgen som kommer, kommer ju bli helt fel men se det tillåter inte kroppen å då blir jag arg å frustrerad.
Som sagt, jag skötte d inte som jag hade velat men jag är nöjd ändå för jag har inte gett efter på det sätt jag normalt sett gör så även om jag inte gjorde det jag ville från början så blev d bättre än vad gamla Heidi hade gjort.
Började dagen med:
4 wasa frukost med ost å 17% ost för 13 poäng.
Sen blev d inte mycket mer än middag som blev:
detta tillsammans med Doobidoomys med sambo å jycke:

salladen gav 25 ppoäng å sen ett glas cola för 3 poäng, ostbågar för 24 poäng å kaffe för 3 poäng å jag slutar på 68 poäng.
Nyttjar därmed 42 poäng av veckobonusen...

Motionsmässigt så har jag promenerat lite med jycken för 1 AP så ja, d va inte mycket men alltid nåt =)

Totalt: 68 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 7 poäng

Då tar vi resultat!!!!

Vikt: 72,7 kg
Minskat: 0 kg
Minskat totalt: 41,5 kg

Mått i midja: 89 cm
Minskat: 1 cm denna vecka
Minskat totalt: 40,5 cm



Kvar till delmål 10, komma i mina favvo jeans å ca vikt blir att väga 72 kg: 0,7 kg (de sitter rätt snyggt men saknas liiiite till, men inte långt kvar!)
Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,5 kg
Kvar till delmål 12, väga 65 kg om 6 veckor: 7,5 kg

Inget som hänt på vågen men över magen har d hänt grejer å 1 cm minus tackar jag ödmjukast för!
Så länge det går framåt så retar inte vågen mig, sen kan vågen också bråka pga att det e dags för kroppen att arrangera om lite men med tanke på hur jag missköter mig så tror jag inte stillaståendet beror på omarrangeringar... SÅ dum e jag inte =) Men men, jag e nöjd för jag får det jag ger. Hade jag skött kosten felfritt å tränat bra så hade jag varit sur men jag vet att jag inte gör det jag ska för å få resultat å du får det du jobbar för å därmed får jag ligga som jag bäddat men jag hänger inte läpp. Jag vet vart jag vill å jag kommer att komma dit!
Nu taggar jag till för att försöka hålla det relativt bra trots att min motivation tryter....

Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar