Summa sidvisningar

lördag 22 september 2012

Dag 610 (Dag 22)

Idag är det lördag å det har varit en omtumlande dag! Kl 10:45 satte jag mig i bilen med jycken i sin bur i baksätet å styrde kosan mot ESLÖV!
Varför undrar säkert många å orsaken var att jag hade en date med en mycket god vän vid namn Anne, Anne är utbildad frisör å makeup artist å nu kanske ni anar lite om vad som komma skall?
Jag har för längesen frågat Anne om hon ville göra en makeover på mig då jag var klar med min viktnedgång. Fina Anne har också gjort en stor livsstilsförändring å gått ner 30 kg tror jag bestämt det är (rätta mig om jag har fel) så både hon å jag vet ju hur denna resa är och hur det känns i kropp samt i knoppen.
I å med att hon e så jävla duktig på hår å smink i kombination med att hon själv gått igenom samma resa som jag gör så blev jag överlycklig då hon tackade ja till att göra detta för mig.
Jag var stenhårt inställd på att min makeover skulle ske när jag var klar men Anne lyckades få mig på andra tankar å för en månad sedan satte vi igång med en rakpermanent å jag glömde ta förebild men jag kan visa med en annan bild där man ser hur bångstyrit mitt hår kan vara:

på båda bilderna är jag nyfönad.... Så även om rakpermanenten inte tog fullt ut (e mest överhåret som vågar å lockar sig lätt) så blev d en jävla skillnad på håret! Det är lättare att tampas med om jag säger så, buslätt å platta å ja, bara enklare även om d nu inte blev helt rakt å det trots den starkaste rakpermanenten som fanns *haha*¨
Så ja, här ser ni vad vi har å jobba med å det var ju bara å sätta igång:



Anne har mycket skoj hemma =) Morgan var ju också med å han låg mest å småmuttra under min stol eller sprang å hittade wettextrasor å en strumpa faktiskt, ovanligt va?
Nåja, resultat kanske ni vill ha? Här kommer en bildkavalkad på hur det blev:





om jag blev nöjd? Om jag blev paff? Om jag blev chockad? Hell yes! Anne är magiskt duktig å även om hon förklarade vad hon tänkt göra på ett skitbra sätt som gjorde att jag trodde jag visste hur d skulle bli så hade jag trots det inte en jävla aning! Jag rös av välbehag å kunde ärligt talat inte tro att det var jag i spegeln när vi var klara.... Sminkningen gjorde ju också sitt, hon gjorde lite lätt sotade ögon bl.a. för jag fick chansen å be om nåt jag alltid velat ha men inte kunnat fixa själv å d blev just sotade ögon som jag aldrig lyckats med eller ens vågat testa =)
Är evigt tacksam för detta å jag seglade ut till bilen efter vi var klara på rosa moln å jag kan verkligen känna att mitt mantra nu äntligen stämmer: nytt liv, nytt jobb, en ny Heidi!
Härmed har jag tagit adjö av den gamla Heidi, hon som hetsäter, tycker synd om sig själv, försöker gömma sig för omvärlden, vill inte få nån uppmärksamhet. SOm inte hade ett värdigt liv helt enkelt, som mådde dåligt, oavsett vad med ångest å allt vad det heter. Hon försvann idag å hon kommer aldrig mer att komma tillbaka. Den nya Heidi är här för att stanna, det är samma underbara grund och innehåll i henne, bara lite tuffare å lättare =)

Matmässigt har d varit lite si å så med den saken, men ändå duktig tycker jag.
Börja med min gröt för 3 poäng å sen blev d även en latte från Espresso House för 4 poäng.
Frukt i bilen på vägen hem å sen 100 g ostbågar för 16 poäng.
Middag blev 50 g lufttorkad skinka å rösti till det för 15 poäng så ja...
Ingen jättebra matdag men ändå grym då jag normalt sätt kastar mig över bara dålig mat, här har jag ändå försökt tygla mig å det har gått över förväntan =) Det är under såna här dagar som pizza å McDonalds dyker upp men icke idag! I veckan som kommer nu vet jag det vankas godsaker å jag spar mig tills dess =)
38 poäng idag å nyttjar d sista av veckobonus å i å med lördag sätter jag noll på allt för nu börjas d om i morrn =)

Motionsmässigt har d inte varit så mycket å hänga i granen.... Får ta igen d i morrn helt enkelt =)
Har ju gått en del promenader med jycken men inget jag tycker räknas så därför gör jag inte d heller =)

Totalt: 38 poäng
Motion: 0 AP
AP totalt: 0 st
Ingen veckobonus

See ya!

2 kommentarer:

  1. Det är så kul att läsa din blogg, men idag var det helt magiskt. Jag kunde nästan känna din glädje o lycka. Du är en förebild för många, tycker du ska göra en bok av din blogg. Välkommen nya Heidi, njut av livet.

    SvaraRadera
  2. Oh babe!! Så utrolig fin du er jenta mi!!! =) <3
    Og du er så flink!!! Super stolt av deg!!

    SvaraRadera