Summa sidvisningar

fredag 21 september 2012

Dag 609 (Dag 21)

Då var d fredag å idag har jag fått jobba kan jag ju be å få tala om!
Han jag ska ersätta hade VAB idag så jag flög solo å ja... YIKES! Men d va bara å sätta igång å mitt system består av att varje sak som ska göras får sig en post it lapp så när klockan var 9 såg mitt bord ut så här:
när klockan var 13 såg d ut så här:
å när d va dags å gå hem:
hmm... Men men detta va saker som ska tas på måndag å d som känns bäst e ju att jag klarade av det hela, ja jag var stressad å d kändes bitvis som jag höll på å drunkna men jag klara det å en viktig del i mitt liv är numera denna:
=) Här har vi allt som behövs, scheman, bokningar, min planering osv å hoppas telefonen håller sig tyst i helgen...
En bra dag även om jag höll på å krokna där ett tag men d blir ju så i början. Oavsett hur mycket du går bredvid så hjälper inte det så mycket dagen då du ska gå solo men jag fixa d å rätt bra också tycker jag men d återstår å se på måndag *hehe*

Matmässigt så var d en skön dag även om d blev lite sent med mat under dagen men d börja med gröt som vanligt för 4 poäng å sen kaffe för 3 poäng under dagens lopp.
Lunchen blev gulaschen för 7 poäng å dagens middag blev:
mammas pasta med bacon å till d litta grönisar för 13 poäng å sen lite choklad för 3 poäng å jag landar på 30 poäng å nyttjar 4 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt känns d bra, cykla idag å på väg hem var d motvinden från helvetet å regna spik.... Men d gav mig lite mer i AP då jag får kämpa hårdare å d sluta på 6 AP å på det 3 AP för promenader så jag e nöjd med 9 AP för dagen =)

Totalt: 30 poäng
Motion: 9 AP
AP totalt: 32 st
Veckobonus kvar: 8 poäng

Tjingeling!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar