Summa sidvisningar

tisdag 18 september 2012

Dag 606 (Dag 18)

Då var d tisdag å det har varit planering på högsta nivå idag! Känns skönt, känns som jag har relativt bra koll men samtidigt en massa, massa hål... Jaja, de täcks väl igen inom snar framtid?
Är lite konstig känsla i kroppen, på ett sätt känns d som detta bara e tillfälligt å jag snart inte ska jobba där mer men samtidigt e det kul å spännande men jag tror den känslan beror på att det e så mycket som ska in, jag är så fruktansvärt osäker å det är ett jobb utanför min bekvämlighetszon. När allt väl kommer på plats, när tiden kommer då det inte känns som jag drunknar emellanåt så kommer jag nog tycka det är mer kul men just nu är d lite som att drunkna. Det e jättemycket som händer på en å samma igång emellanåt å i nästa sekund e det helt lugnt igen...
Men idag kom en sak på plats som gjorde att d känns lite mer vuxet, som att jag "hör hemma" på jobb:
jag har fått mitt egna postfack! DET NI! E fan jävla stort vuxenpoäng på den där *haha*
Igår påbörjades lite oroligheter som fortsatte idag å det hela slutade med att jag redan igår valde att avsluta en del av mitt liv som betytt väldigt mycket för både mig, Andreas å Morgan. Jag gick ur FB gruppen för hundrastgården vid Dammhag. Morgan har växt upp i den gården, det var där jag å Andreas skaffade ett kontaktnät å vi fick vänner som var våra gemensamma, inte bara mina vänner utan folk vi lärde känna tillsammans. Vi kunde vara upp till 20-30 jyckar på en å samma gång å aldrig några bråk.
Var där upptaget? Ja då traska man en promenad istället elelr så fråga man om det gick bra å komma in, vi samsades. Kom folk å fråga om jag snart skulle gå för deras hund inte gick ihop emd andra hundar  så brukade jag alltid gå ut eftersom Morgan vid d laget var rastad å glad så då kunde ju de andra få komma till istället. Samma sak gällde då jag var där med ett gäng å så kom en med en hane som hoppa på Morgan titt som tätt å det blev lite jobbigt, ägaren valde att gå ut igen å då sa jag att jag kunde gå istället eftersom jag redan hade fått rastat jycken å hon hade precis kommit. Det var liksom min tur att gå ut då våra inte gick ihop. Sunt förnuft. Men med start igår så har d varit drama, drama med stort D... Jag blev bara så ledsen att ett tillhåll på nätet, denna grupp, som alltid var kul att skriva å umgås på, skulle få en så hetsk stämning. Det argumenteras med generella uttalanden, personer tar åt sig och allmänt fel i kommunikationen. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att samsas och se sunt förnuft i det hela?
Jag valde att gå ur som sagt, rastgården är inte vad den en gång varit å jag har inget intresse av att någonsin gå dit mer, det känns tufft att tänka så för den har betytt mycket för oss alla 3 här hemma men så länge viu har våra hundvänner med oss så umgås vi överallt å det är där magin ligger, inte i en rastgård:







det var underbart så länge d varade men jag behåller de fina vänner jag fått å deras fyrbenta =)
Utöver detta så har d varit en bra tisdag, dock något trött!

Matmässigt har d varit en grym dag! Jag försov mig å därmed bil till jobb men jag börja som vanligt med gröt för 4 poäng, på det kaffe för 3 poäng.
Dagens lunch blev i all enkelhet makrill i tomat med patits å grönsaker för 8 poäng å på kvällen gjorde jag storkok hos päronen å d gjordes både gulasch som torsk i kokosmjölk. Dock gjorde jag ju helt fel så d blev väääääldigt mycket torsk i kokosmjölk å d ska va ris till OCKSÅ. Tips, försök er inte på duoval på torsk, alltså ät tills du blir mätt för d e en jävla massa torsk för att du ska bli mätt å jag slutade äta pga att jag inte palla tugga mer men va fortfarande inte helt mätt:
fisksoppa istället för fisk i kokosmjölk med ris.... Trodde aldrig jag skulle orka tallriken men d va mycket "luft" tyvärr... Men gott! 9 poäng för detta =)
Som avslut en bit choklad för 3 poäng å jag landar på 27 poäng å nyttjar ett poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt blev d inte som jag hade tänkt.... Valde pga försovning och en kombo med vädret att ta bilen då jag faktiskt kunde. E rätt stolt för på snart 4 veckor är d bara 3 dagar jag bangat å tagit bilen, cyklat resten å d e jag stolt över =) Har fått en tålig "cykelröv" också =)
GLÖMDE berätta att jag slog ett delmål igår med cyklingen å dessa HGD light, det var nämligen att jag ska klara cykla hela vägen till å från jobb på 7:ans växel, alltså maxväxel för cykeln. Jag har klarat näääästan hela vägen sen vecka ett men sista backen hem, upp från Fortuna, den e brant å jag får slut på fart när d e precis vid krönet så jag måste hoppa av å gå nån meter innan jag kan cykla igen. Igår klara jag även denna backe å mitt mål e uppnått. HELL YEAH! Vråla som Hulken när jag väl kom upp *haha*
Så, ingen cykling men dock en långpromenad med jycken för 2 AP, bättre än noll =)

Totalt: 27 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 11 st
Veckobonus kvar: 22 poäng

Live long and prosper!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar