Summa sidvisningar

söndag 16 september 2012

Dag 602 (Dag 14)

Då tar vi å bloggar om fredagen som spenderades på jobb å idag fick jag i princip köra solo å gissa om stressnivån låg på max? Har nog aldrig varit så trött på läääänge! Dock kändes d bra, jag kände inte att jag direkt drunknade men samtidigt var d lite scary för d blev snurrigt till å från.
Lär bli solokvist från å med nu med stödhjul dock fortfarande så d känns tryggt å det e nog också därför jag inte ligger i fosterställning å darrar =)
Efter jobb blev d å åka hem för att sen ha lite fredagsmys hos päronen med kaffe å Postkodsmiljonären å sen vid 21 tiden kom lilla Shelby bus på besök med husse å matte Bill å Emma så d va riktigt mys =)

Matmässigt var d en bra dag som började med min gröt som vanligt å lunchen skulle ha blivit grillbuffé men d blev inte så å jag valde istället en lyxlunch från Coop:
chilignocci med lite mozzarellaost samt kycklingspett å pizzasallad för 16 poäng.
Kvällens middag blev en latmiddag:
rostbiff för 5 poäng, rösti för ca 10 poäng å sen även choklad å kaffe för 6 poäng å jag slutar på 40 poäng å nyttjar 14 poäng från min veckobonus.

Motionsmässigt var jag nöjd som tusan! Cykling i medeltempo för 2 AP, snabb cykling hem för 4 AP, långsampromenad i 30 min för 2 AP å snabb promenad i 35 min för 3 AP. Kändes gött! Totalt 11 AP =)
Det regna lite så jag å Morgan tagga till för en blöt promenix:
eller ja... Han sura för att han va tvungen å ha overall =)

Totalt: 40 poäng
Motion: 11 AP
AP totalt: 20 st
Veckobonus kvar: 12 poäng

Tjena mors!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar