Summa sidvisningar

onsdag 12 september 2012

Dag 598 (Dag 10)

Då var det måndag!
Dagen spenderades på jobb som vanligt å det känns riktigt bra. Jag kastas mellan panikkänslor med tankar som: herregud i helvetet hur fan ska jag fixa det här ensam?????? Detta lägger sig efter att informationen fått sjunka in lite å jag lugnar mig å känner att jag har kontroll.
Jag förstår saker, jag inser om något e fel i systemet nu också, inte allt å jag e inte säker på om det är fel heller men jag får en känsla, frågar å ofta så har jag haft rätt att agera men som sagt, jag vill inte rätta till felet ifall jag nu skulle ha fel men d känns grymt =)
Efter jobb blev d å rulla hemåt för voffsingmys samt mys hos päronen å sen lite mer Biggest Loser i soffan hemma. En riktigt skön dag =)

Matmässigt var d också en skön dag som börjades med min gröt som vanligt för 4 poäng å sen blev lunchen en latislunch då jag inte orka förbereda så gick jag å köpte kycklingspett på Coop å till det hade jag lite grönsaker å keso för 9 poäng.
Kvällens middag blev rösti å lufttorkad skinka å här höll jag på å spåra ur... Jag vägde inte röstin å jag höll på å klämma hela påsen men jag stoppa mig själv i god tid å jag hade "råd" å äta lite mer än jag hade tänk å d blev 17 poäng.
Under dagen kom kaffe å ett mellanmål med keso å frukt för 5 poäng å jag landar på 35 poäng å nyttjar 9 poäng från min veckobonus.
Jag tog inga kort denna dag, va för sleten för å komma ihåg å ta foton =)

Motionsmässigt var d en skön dag med cykling till å från jobb som gav mig 5 AP å sen promenader för 3 AP så jag håvar in 8 AP för idag å d känns grymt =)

Totalt: 35 poäng
Motion: 8 AP
AP totalt: 8 st
Veckobonus kvar: 30 poäng

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar