Summa sidvisningar

måndag 17 september 2012

Dag 605 (Dag 17)

Då var d måndag å d märktes =) kaos å lite mer oreda som krydda på det men vi redde ut det även om jag önskar att jag vore lite tuffare gällande telefonsamtal men samtidigt så känner jag mig så pass grön på detta att det här med att ställa krav är något jag kan göra när jag blivit varm i kläderna å lärt känna folket jag ska jobba med. Känner liksom inte att d funkar att buffla in som en noshörning när folk knappt vet vad jag heter =)
Men men, jag e nöjd med min insats idag å d har verkligen känts att jag haft en positiv inverkan på dagen idag å det e en grym känsla!
Sen är där en liten parvel på jobb som e omöjlig å inte älska:
han ville inte riktigt va med på bild men ser ni den liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilla vita pricken där borta i bilden? Där har ni kungen på jobb =) Han e så jäkla söt å fruktansvärt liten! Han springer ju runt lite som han själv vill så jag e livrädd att jag ska spraka elelr trampa ihjäl den stackarn.... D bästa e att när klockan slår halv tolv fram tills ca halv 2 kan du bara hitta den lilla spjuver på ett ställe. Lunchrummet...
Efter jobb blev d hem till en aningen större sötnos:
bästa fåtöljen =) Busunge som haft en mysdag med mormor å vi stanna nästan hela kvällen å kolla Halv 8 hos mig å hade d allmänt myspys. När Andreas jobbar kväll har jag svårt å komma hem i tid för jag hatar vara ensam hemma... Men men, jag har ju min fispropp å d e jag evigt tacksam för så snart ska vi krypa ner i sängen å snarka ikapp =)

Matmässigt har d varit en fantastisk dag, jag har känt mig ltie svag i kroppen men d känns ändå okej, inte överdrivet hungrig heller så d känns härligt.
Börja med min gröt som vanligt för 4 poäng, kaffe under dagen för 3 poäng å dagens lunch blidde fransyska med lite potatis å morötter samt plasternacka för 7 poäng.
Dagens mellis blev en enkel favvis i repris:
Keso med smak av päron å frysta hubbabubbar å körsbär för 2 poäng.
Åt middag hos mamma:
köttsoppa med 2 grova mackor med smör å saltrulle för 10 poäng å jag landar på exakta 26 poäng å därmed full pott =)

Motionsmässigt har d varit lite upp å ner, segt å cykla idag. Kände mig riktigt svag å seg i kroppen, lite orkelös faktiskt... Gilla d inte så cykla med relativt låg fart men ändå medelhastighet å idag börja jag hemifrån för en gångs skull. Ville kolla hur d blev med sovmorgon å åka direkt än att gå upp den där halvtimmen tidigare för å gå upp till päronen å sen cykla därifrån.
Kände helt okej men jag märkte skillnad mot hur d annars känns i kroppen efter att ha mjukat upp den innan cyklingen med en promenad.
Nåja, 2 lite längre cykelturer ger mig 5 AP å sen blev d bara en lugn promenad för 2 AP istället för mina planerade 3 men e nöjd ändå å samlar in 7 härliga AP idag =)

Totalt: 26 poäng
Motion: 7 AP
AP totalt: 9 st
Veckobonus kvar: 23 poäng

Farewell!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar