Summa sidvisningar

torsdag 28 april 2011

Dag 90

Då hade vi skärtorsdag å denna dagen blev en stor resdag! Upp med tuppen för å hämta hyrbilen i Helsingborg å så fort vi var packade å klara så åkte vi en sväng inom min mamma för å ta en kopp kaffe å sedan vidare till Skälderviken för å hämta Andreas päron som sovit hos goda vänner. Vid 13 tiden kom vi iväg å vi var väl framme strax innan kl 20 på kvällen =) Morgan var superduktig som för ovanlighetensskull var i bagageutrymmet i sin bur, väl inpackad av resväskor... Han såg inte mycket den stackaren så när han tyckte att d fick räcka med å ligga still stack han upp huvudet å blängde på husse genom backspegeln =)

Jag var fruktansvärt dålig på att ta bilder på vägen upp, dock hade en klocren bild varit i Enköping, där hade de fortfarande en hel del SNÖ kvar =)

Väl hemma blev d nåt glas vin, härliga samtal med Andreas syster som kom förbi efter jobbet å sen fastnade vi alla framför datorn å youtubeklipp hela familjen =) En underbar kväll som blev alldeles för lång.... Vi kom i säng halv 5 på morronen *hehe*

Poängmässigt och träningsmässigt blev d inte många knop eller var särskilt duktig men d e för sjutton påsk!
Avslutar med en bild som säger allt:
Totalt: ja minst 26 poäng i alla fall =)
Tränat: max 2 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 18 bonuspoäng
Kvar att träna denna vecka: 12 bonuspoäng

Över å ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar