Summa sidvisningar

måndag 4 april 2011

Dag 73

Då hade vi måndag å denna måndag har spenderats i sängen till största delen.... Sov skitdåligt under natten med världens huvudvärk å skallen kändes som den svällt 5 storlekar.... I skrivande stund känns skallen fortfarande svullen å större än den ska va men inte lika illa å har inte så ont i huvudet längre heller så i morrn får d bli skola, har inte råd å va hemma =( Så d har inte hänt så mycket idag, mest legat i sängen eller soffan dock så begav jag mig till mina föräldrar nu på kvällen eftersom jag varken mådde bättre eller sämre så tänkte jag att en promenad i d fina vädret knappast kunde ställa till med mer skada å tack å lov så hjälpte d faktiskt =)

Matmässigt har d gått bra, tryckte i mig lördagens middag som var lax å potatisgratäng med lite grönsaker å dressing för 7 poäng, hos mamma å pappa blev d en knäckemacka med lite ädeloströra på för 4 poäng samt 2 koppar kaffe med mjölk för 1 poäng. Hemma lagades det mat å ikväll blev d:
Tunna kotletter stekta med lite salt å peppar, kokt potatis, grönsallad samt en viltinspirerad sås, mycket gott å detta gav mig 6 poäng. Under dagen har d även slinkt ner lite After Eight för 4 poäng =) Detta ger mig en totalsumma so far på 21 poäng så nu ikväll blir d en skål Special K, lite frukt samt en kopp te för 5 poäng å en totalsumma på 26 poäng =)

Träningsmässigt såg d mörkt ut ett tag idag men sen så pallra jag mig iväg med Morgan å vi började med en 35 min promenad för 3 bonuspoäng och sedan gick vi hem igen å den promenaden slutade på 20 min å 2 bonuspoäng så d blev ändå 5 bonuspoäng idag =) Riktigt skönt väder idag! Inte alls kallt å blev riktigt varm i endast en väst å en långärmad tröja. Lovely!!!!!
D var allt för idag!

Totalt: 26 poäng
Tränat: 5 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 5 bonuspoäng
Kvar att träna denna vecka: 25 bonuspoäng

Tjilleprick å adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar