Summa sidvisningar

lördag 16 april 2011

Dag 84

Så då var d fredag, delvis e jag glad, delvis inte.... Har fortfarande grymt ont i magen å halsbränna men det e pga stressen över ekonomin.... Sov inte ett piss natten till idag, drömde bara om pengar, hur vi blev tvugna att säga upp lägenheten å det ena efter det andra... Stressen inför idag var ganska hård så jag märker hur en del av pressen lättat men långt ifrån allt. Dagen idag hade 3 stora, tunga, orosmoment. Nummer 1 var sista tentan på företagsekonomin där jag behöver 5 poäng för å fixa godkäntgränsen, nummer 2 var detta jävla jobbsökandet som tar knäcken på mig snart, sökte 8 jobb till igår kväll å idag skulle jag få feedback på min första å hittills, enda jobbintervju å nummer 3 var vår ekonomiska situation... Tentan kändes bättre än jag trodde, innan jag fick den framför mig hade jag fullständig panik å halsbränna som inte var av denna värld, kändes seriöst som jag skulle svimma så rädd å orolig jag var men efter att ögnat igenom tentan så infann sig ett litet lugn: detta kan jag, eller rättare sagt, jag har en chans! Nummer 2 blev si sådär med.... Javisst, hon damen mailade mig som hon lovade men svaret blev: jag har inte bestämt mig ännu och nästa vecka har jag semester så du får besked efter påskhelgen. FAN!!!!! Nu ska jag behöva gå å vänta å va nervös hela veckan =( Men men, samtidigt så e detta en ska jag borde kunna släppa eftersom jag kan inte göra något åt d, antingen älska dem mig å känner att jag e rätt kvinna för jobbet eller så blir jag dissad som av alla andra jag ansökt till.... Usch jag mår så jädra illa just nu... Å får inte Andreas nåt jobb i sommar så känns d som jag får ta å ringa min gamla städchef å fråga om de har nåt kvällsjobb eller helgjobb kvar åt mig över sommaren så får jag helt enkelt jobba 2 jobb, inte mer med d.... Om jag får för CSN vill säga, fy fan vad jag känner mig royaly screwed ATM.... Nåja piss på det, nu går vi vidare! Kan ju inte göra alla mina läsare deprimerade =)

Matmässigt så har jag en ätardag idag, har försökt i bästa mån att bara käka viktväktarmat men jag har inte kollat poäng.
Började med min Special K frulle, hade koll fram tills tja, kl 15 idag =) Frullen blev 4 poäng, sen 2 koppar kaffe, en skål Special K, 1 foccachia macka med skinka för 8 poäng. Sen blev d knas =) Blev nog 1 kopp kaffe till, 2 foccachiamackor till med ädelost på =) 1 lussebulle (ja ni läste rätt) mamma hitta en påse i frysen *haha* kändes intressant å äta en lussebulle mitt i april =)
Här hemma blev d sedan en portion grekisk potatisomelett:
Dock var denna tillberedd med en bra stor skvätt matfett, 2 ägg istället för 1 samt en rejäl dos 10%-ig fetaost =) Sen lite grönsallad till å en skvätt vinegrett på, mycket gott!
Funderar på att käka en liiiiiten ostbricka nu innan d e dags för sängen, får se e gött trött just nu.... Men en sak vet jag säkert, jag ska käka mina vindruvor i alla fall som jag köpt till min "ostbricka" känns fel å kalla d för ostbricka, d e 2 små ostar, en ask vindruvor å lite digestive kex.... Å Ramlösas nya goooooooooooa vatten till med smak av ANANAS! Grymt god!

Träningsmässigt har d vart en helt OK dag, jag å Morgan tog en promenad i d fina vädret efter att vi kom hem till mina föräldrar efter tentan:

Sen så hjälpte vi mamma med att bl.a. plantera lite fröer, plcoak lite hemma, åkte iväg å handla en sak till mig som jag får i påskpresent, kunde inte fota den ikväll pga d blev för mörkt men i morrn ska ni allt få se =) Å sedan hjälpte faktiskt Morgan till med en sak:

Han visade minsann mormor hur man påskpyntar! Ingen kan som han ska ni veta, ja herregud.... Han visste inte om han skulle käka eller jaga fjädrarna *haha* När han inte fick som han ville blev d tradigt å så satte vi oss å gnällde lite lagom missnöjt =) Sen promenerade jag å skrutten hem å med alla mina promenader å piffande idag så har jag gjort mig förtjänt av en korsrygg som säger *aj* samt 3 bonuspoäng, inte illa pinkat av denna kärringen d ni!
Slut i rutan gott folk!

Totalt: 26+++
Tränat: 3 bonuspoäng
Tränat totalt denna vecka: 25 bonuspoäng
Kvar att träna denna vecka: 5 bonuspoäng

Piff paff poff slut

2 kommentarer:

  1. Morgan, han är duktig han. Han kan komma och påskpynta hos mig också. Han och Skorpan skulle säkert vara ett fantastiskt team.

    SvaraRadera
  2. haha han var kungen av fjädrar ska du veta! Jag tror åsså de hade vart ett fantastiskt team, team destruction *haha* Brukar alltid säga följande så fort Morgan får till nåt: Jag kan, säger han =)Funkar alltid för det e d ansiktsuttrycket han har.

    SvaraRadera