Summa sidvisningar

tisdag 8 januari 2013

Dag 658-718 En summering

Hej hopp alla glada! Nu är jag tillbaka, jag hamnade i en dipp som blev en dvala som blev antidator som blev bloggolust. Det haglar fina kandidater till nya ord i svenskan men det är inte vad vi fokuserar på här =)
Allt började ju med att jag var så sjukt peppad och inställd på att 2012 skulle vara mitt år. Året då jag nådde min målvikt. Mitt år. Så blev det inte och jag tror att när jag insåg detta i november någon gång, ja redan i oktober om jag ska vara ärlig, så gick luften ur mig. Jag har fokuserat så hårt på det och besvikelsen gömde sig, maskerade sig som annat och någon dag av slappande med kosten blev en vecka som blev 2 som blev en månad osv osv...
Dock ångrar jag inget, detta var ju ett ypperligt tillfälle att hantera motgångar och jag tycker jag hanterade det bra. + 3 kg visar vågen och det, det är jag jävligt nöjd med med tanke på hur mina dippar brukade se ut. Fyllda av kass mat osv men denna gång har det varit blandat, dålig mat någon dag blandat med bättre val en annan och jag tror att hade jag bara hållt träningen vid liv hade det max varit 1 kg.
Men ändå, jag är nöjd och nu känner jag hur kämparglöden brinner igen och i söndags hoppade jag på vagnen igen och idag är det alltså dag 3 sen mitt uppehåll slutade och det känns bra. Jag har svårt för att hålla mig inom mina 26 poäng men det är inte så konstigt. Jag har vant kroppen till att äta när den vill kontra den rutin jag hade innan där jag åt fasta måltider och max nåt litet mellanmål emellan.
Även om veckobonusen redan är som bortblåst så är jag nöjd, för allt som händer nu är 10 gånger bättre mot hur det har sett ut länge och då har vi även avverkat jul!

Jobbet är en bidragande faktor, tidvis är det mycket på gång, nya svåra nötter att knäcka osv men jag älskar det ändå. Visst, jag svär värre än en borstbindare när bilar går sönder till höger och vänster men det hör till. När du minst anar det så slår det till =)
Jag känenr jag kommer in i det mer och mer, jag löser problem lättare och jag får verkligen utmaningar så jag kan verkligen inte klaga! Jag har snart jobbat på Haanpaa i 5 månader. Helt sjukt! Jag är närmre slutet av min provanställning än det känns som. Den 25 januari är det 5 månader och den 25 februari kommer domen. Får jag fast eller inte? Många säger jag kommer få fast men i dagens läge vågar jag inte lita på något. Jag gör mitt jobb och jag lägger ner min själ i det. Jag vill prestera mitt yttersta och leverera, allt annat kommer i efterhand.


Jag har dokumenterat min vardag trots att jag inte orkat blogga så jag tänkte ni får en bildkavalkad som följer mina dagar så ni ser vad jag pysslat med medans jag varit borta =)
Jag orkar inte riktigt dokumentera hela veckan som jag varit duktig då jag dessa 3 dagar på ny kula noterat vad jag äter osv utan jag tänker att jag börjar i morgon med det och detta får helt enkelt bli en uppdatering. Men kort sagt så kommer denna veckan i slutet av en liten kavalkad:






 Kusinen fyllde 25 så då fick man ju snoffsa till sig =)





 Trimmade Morgan helt själv och för första gången blev jag supernöjd! Har alltid sett ut som ett hemmabygge pga dålig samarbetsvilja =)




 Shelby har besökt oss ett par gånger =)

 Svärföräldrar på besök och firade julafton =)






 Som slutade i gallstensanfall som varade i 3 dygn, då är man glad för världens bästa sjuksyster vid namn Morgan =)


 Fick julklapp av vår hyresvärd, supergulligt och Andres fick stå för ätandet =)



 Hej kompis =)




 Första, riktiga granen EVER. Snacka om att vara lycklig =)
 Lille julafton firades i Landskrona med pappas sida av släkten


 En av kusinernas jycke, som av någon anledning tvunget skulle svansa efter mig. Det var mysigt men juckandet kunde jag va utan men söööööt i alla fall lille Tintin

 Morgan blev också julfin på julafton, med sin fina scarf som mamma sytt, där står Morgan på och en liten sticker som säger: MACHO! Passande *haha* och luva, såklart och var han road? Njae...

 Jultomten tyckte vi varit snälla =) Firade hemma hos mamma å pappa med brodern också. SOm vanligt, världens godaste mat: FLÄSKASTEK! Ironiskt nog, ingen gallstensattack, at all! Så jag va lycklig =)





 Tröttsamt å fira jul....
 Jag å Andreas åkte på mellandagsrea och jag införskaffade en ny, dyr jacka. Typiskt mig. Det enda jag gillar är det enda som INTE är på rea men det är min sista jacka jag kommer köpa, för jag kommer varken bli mindre än den storleken och definitivt INTE större å lyckliga jag kan använda den redan nu, även om den sitter tight =)


 3freakin´6!
 Hittade rolig app å gjorde chokladscounes. Sådär kl 23 på kvällen innan nyårsafton =) Det var gott!
 Nyårsafton så blev jag lycklig. Kom i denna klänning jag inte haft sedan 2003! Jag hade den 2004 också vet jag men den satt inge vidare men nu så =)
 Firade med Emma, Bill, min bror och jag samt Andreas och jyckarna Morgan å Shelby

 Oxfilé, rösti, vitlöksbröd, sallad å mumma såser =)

 Film =)
 Dessert? Blev hemmabakade muffins, fresh from Carlos och kaffe till


 Här börjar jag sköta mig, tror detta är igår (måndags) och det blev korvstroganoff på kycklingkorv med ris.
 Var på Ikea å handlade lite =)
 Trött Morgan efter att ha busat en hel dag
 Kul jul? Trafikanalyser. Hela 3 st. Någon tyckte jag förtjäna en fin present efter långledigt...

Poängmässigt denna vecka har jag hållt mig runt ca 28-30 poäng då jag ska äta 26, känns bra. Är rätt hungrig men det går och det känns bra, skitbra! Denna vecka fokuserar jag bara på att komma tillbaka i rutiner, att det går över mina gränser och blir för mycket poäng gör inget, så länge det inte blir för mycket och att jag håller koll på ALLT jag äter.

Träningen har under mitt uppehåll varit som bortblåst men idag kom jag igång igen. Trodde jag kunde köra på som vanligt. Yeah right.... Efter 7 min vville jag dö och då var d uppvärmning och sen den vanliga intensiteten på cross trainern. Fick sänka motståndet och farten lite och efter 10 min ville jag gråta. Tvingade mig till att minst träna 15 min. När jag kom till 15 min lyckades jag övertala mig till 5 min till och jag siktade på 30 min men det ville inte kroppen. Jag satte stopp vid 20 min men det e jag nöjd med ändå =) Bara det att jag var på gymmet var en stor vinst!

Nu jäklar kör vi mina vänner, the traficplanner is back =)

Sayonara!

2 kommentarer:

  1. Äntligen!
    Kul att ha dig tillbaka :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Behövde en paus då jobbet tär rätt hårt bitvis på mig. Sitter konstant i telefon och framför en dator så att komma hem, va social via telefon och dator var d sista jag ville.... Men det känns så jävla skönt just nu och känner hur hela kroppen säger att nu e det dags att avsluta detta =)

    SvaraRadera