Summa sidvisningar

måndag 21 januari 2013

Dag 730

Så, då hade vi söndag å en ny vecka tar sin början! Idag har jag bara myst, sov alldeles för länge men men.... Det va gott =) Jag sov inte förbi dagsljuset å det är d viktigaste i min värld.
Efter lite mys i soffan med tv samtidigt som jag tvättade så blev d att bege sig på äventyr med jycken, stannade hos päronen då vi hade mer mys å sen hem för att laga matlådor å förbereda inför härliga måndag (ironi, vad e det?)

Matmässigt har jag försökt å va lite återhållsam då jag festade till d både fredag å lördag. Frulle blev en extra stor skål gröt då jag vaknade så sent å d blev 6 poäng.
Lunchen blev marinerade räkrullar:
detta blev 7 poäng å kaffe för 2 poäng idag och sen ikväll blev d middag:

tacopaj för 15 poäng å sen choklad  jordgubbsmuffins ala viktväktarna för 9 poäng å jag landar på 40 poäng å jag nyttjar 14 poäng av veckobonusen.

Motionsmässigt så blev d en långpromenad med jycken där vi gick till stranden å busade, som han blev glader =) Stranden har vi inte varit och besökt på länge å trots att han fick problem av vägsalt som resulterade i flera pauser och att jag fick bära honom korta sträckor så räckte d att vi nådde Tegel, där fick han nys på vart vi var på väg å helt plötsligt kände han inte av nåt salt mer....
2 AP å en lycklig vovve gör att d blev en kanonfin dag =)

Totalt: 40 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 2 st
Veckobonus kvar: 35 poäng

Då tar vi resultat:

Vikt: 73,1 kg
Minskat: 0,6 kg
Minskat totalt: 41,1 kg

Mått i midja: 86,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 43 cm


Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,9 kg
Kvar till delmål 12, gå ner 50 kg: 8,9 kg
Kvar till att gå i mål med att väga 60 kg:  13,1 kg

Då jag har hajvecka just nu så gick d inte att mäta då jag är så svullen (om ni inte vet vad hajvecka är så missade ni världens bästa facebookbild :P)
Känns underbart med 0,6 kg minus å denna vecka fortsätter jag på samma linje med minst 2 gympass å väljer jag att inte köra ett tredje pass denna vecka så kommer jag öka intensiteten på de 2 pass jag kör så det blir som 3 mediumpass =)
Känns skönt, flyt i maten även om jag äter för mycket men d börjar reglera sig å det känns skönt så nu kan d bara bli bättre. Nu kör vi!

Bye bye!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar