Summa sidvisningar

söndag 20 januari 2013

Dag 726

Då var det onsdag och dagen spenderades på jobb där vi skulle avtacka en som slutat och han liksom några andra var väldigt hatisk mot systemet vi använder och jag kunde inte låta bli och fundera på en extra present, något utöver en flaska godis från Systemet. SÅ kom jag på att man kunde ju göra nåt kul med Print Screen, en tavelram och ge ett personligt minne =) Å så här blev det:
vår inloggningsportal och runt ramen signerade alla som var med på presenten istället för ett kort, jag blev lite paff då jag inte känner han som slutade så bra men att han skulle bli så rörd, det hade jag inte anat =) Så det kändes helt underbart.
Efter jobb blev d hem, gym å sen mys hemma hela kvällen för det var RÖVkallt ute =(

Matmässigt blev det lite av en härdsmälta men jag e nöjd ändå, gröt för 4 poäng på morronen och sen blev d en kebabsallad:
MUMS! 20 poäng här, kaffe för 3 poäng under dagen och sen avslutade jag dagen på ett mindre bra sätt men nu vet jag att så här gör jag aldrig mer:
3 vårrullar med grönsaker till. Vårrullar ska inte ätas så många på en gång för fy fab vad illa jag mådde sen, mätt men njae.... 11 poäng för detta o alla fall å landar på 38 poäng å nyttjar 12 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt/träningsmässigt så e jag nöjd, blev gym efter jobb å där blev d 30 min cross trainer, sist jag gav mig på den så orka jag knappt 10 min på nivå 10 å gav upp efter att ha sänkt till 8 å nådde 20 min, sen sa kroppen nej. Idag flög jag fram på nivå 9 och 30 min =) E sjukt hur snabbt min kropp tar till sig träningen på så kor tid, detta var pass 4 å redan på pass 2 märkte jag skillnad å ännu mer nu så detta känns så jävla bra =)
suddigt men 30 min =) Med lite promenader så blev d totalt 6 AP för idag å d känns nice!

Totalt: 38 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 15 st
Veckobonus kvar: 9 poäng

Bye bye!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar