Summa sidvisningar

söndag 27 januari 2013

Dag 737

Då var det söndag å en ny VVV tar sin början =) Idag har jag inte gjort mycket, hela helgen har jag strejkat vad det gäller produktivitet. För en gångsskull tänker jag göra det jag vill å inte vad jag måste göra. Jag har jobbat en hel del i helgen så det har också bidragit till att jag inte velat göra mycket mer.
Det enda produktiva jag har gjort är att klippa jyckens klor, förbereda lunch inför i morgon samt köpa mat till jycken. Ingen tvättning, ingen städning, NADA! Å det har varit såååå skönt =)
Blev väckt av jobbmobilen å lite jobb där, men annars så har d varit lugnare idag. Tack å lov...

Matmässigt så har d inte varit så mycket mat som det brukar vara på söndagar, men det beror på att jag redan haft mina njutardagar =)
Började med gröt för 4 poäng å sen innan jag begav mig mot päronen så blev d oxfilé å sallad:
detta blev 6 poäng å sen kaffe under dagen för 2 poäng och nu ikväll testade jag för första gången å göra egen sushi:


det va gott men en stor tabbe.... Jag la wasabi i sushin.... SATAN! Tvingade i mig de sista bitarna å grät emellanåt för det var fan vad det rensar upp i bihålorna! Aldrig haft wasabi i utan bara i sojan men men. Nu har jag gjort skiten så måste käka det i morgon också å bävar för det... Men, trots det så var det gott å det blev 13 bitarx2 å en portion blev 11 poäng.
Lite choklad också ger att jag landar på 27 poäng å nyttjar 1 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt så blev d långpromenad där vi kasta snöbollar jag å Morgan så han är lycklig å trött nu =) Sen mellanlanda vi hos päronen innan vi begav oss hem igen å det blev 1 AP idag.

Totalt: 27 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 48 poäng

Då tar vi RESULTAT!

Vikt: 72,7 kg
Minskat: 0,4 kg
Minskat totalt: 41,5 kg

Mått i midja: 86,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 43 cm


Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 3,4 kg
Kvar till delmål 12, gå ner 50 kg: 8,5 kg
Kvar till att gå i mål med att väga 60 kg:  12,7 kg

0,4 denna veckan å det e jag nöjd med =) Det går sakta men säkert neråt igen å denna vecka har jag planerat 2 löppass å ett cyklingspass så jag misstänker den "slöa" nergången har å göra med att träningen för första gången på länge är närvarande å jag bygger muskler också samtidigt så det känns skönt =)
Denna vecka hoppas jag på så nära 1 kg som möjligt för nu är det "bara" 1,6 kg kvar tills jag e tillbaka där jag slutade innan jag spårade ur =)

Let´s rock people!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar