Summa sidvisningar

torsdag 8 november 2012

Dag 654 (Dag 65)

Då var det måndag å idag gick startskottet för maxtestveckan å som jag bävar inför detta..... Men vi får se, det kan gå smidigt å det kan gå åt helvete men d finns bara ett sätt å ta reda på det =)
Dagen har varit oroväckande lugn faktiskt så jag har hunnit med en hel del "jobbiga" saker som julscheman osv, saker som kräver en hel del pill å pusslande hit å dit å detta e segt när en telefon ringer stup i kvarten men idag har d varit lugnt å lite läskigt har d varit. Nästan så man har lust å ringa upp herrarna å höra om de lever....
Efter jobb blev d å åka hem å sen upp till päronen för lite tvmys å gott snack =)

Matmässigt e jag över förväntan nöjd! Gröt för 4 poäng på morronen å sen blev d en lunch:
åt aldrig bullen så 12 poäng för detta å sen på kvällen middag i form av:
indisk korvgryta å under detta täcke av vitkål (mums) så finns lite ris =) 9 poäng för middagen å sen kaffe på d för 2 poäng ger mig 27 poäng för dagen å d e jag nöjd med, lånar 1 poäng från veckobonusen.

Motionsmässigt har d blitt en hel del knatande som ger mig 3 AP i slutändan å d känns gött. Ville till gymmet men orken övergav mig. Jag vet att man inte alltid kan ha lust men samtidigt så vill jag hitta glädjen i gymmet igen å därför så låter jag lustprincipen styra för jag vet att när jag vill, då jävlar å det kommer inte dröja länge till för jag vet vart jag vill å för att nå dit måste jag till gymmet. I slutändan är det just frågan, vad vill du? Svaret e ju enkelt å jag vet vad som krävs. Just do it =)

Totlt: 27 poäng
Motion: 3 AP
AP totalt: 4 st
Veckobonus kvar: 45 poäng

Tjingeling!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar