Summa sidvisningar

torsdag 8 november 2012

Dag 656 (Dag 67)

Så, onsdag idag å dagen har som resten av veckan, varit ovanligt lugn med tanke på hur det varit ett tag nu... Men jag klagar verkligen inte! Har fått undan väldigt mycket å det e en ovärderlig känsla =)
Efter jobb blev d lite ärenden osv innan jag landade hemma hos päronen för tvmys å annat skoj med jycken. Morgan fick ett paket idag förresten:


goaste faster Kristin hade skickat en försenad födelsedagspresent, söta små fingerdjur från Ikea å lite frolic i en ziplock påse =) Supergulligt å de små "dockorna" är verkligen uppskattade kan jag få meddela, ja även innehållet i påsen också =)

Matmässigt så var det en helt okej dag med lite smådippar faktiskt men d beror på trötthet som börjar komma ifatt mig mer å mer då jag levt väldigt stressigt ett par veckor.
Gröt på morron för 4 poäng å sen lunch:
sushi å hallon =) 12 poäng å sen middag hos mamma där det spåra ur lite men d kunde varit värre:
mammas pasta med parmesan, bacon å svamp, tog 1 ½ portion 12 poäng ca tror jag det blev. Säkert mer men börjar där.... Med kaffe under dagen ger mig 32 poäng denna dag å det kan jag leva med så lånar 6 poäng från veckobonusen

Motionsmässigt så var d gym på planen men d slutade med promenader för 2 AP så ja, kunde varit 0 men skärpning e vad som gäller! Denna vecka SKA innehålla gym, det har jag bestämt =)

Totalt: 32 poäng
Motion: 2 AP
AP totalt: 8 st
Veckobonus kvar: 39 poäng

Adios!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar