Summa sidvisningar

tisdag 6 november 2012

Dag 648 (Dag 59)

Då var d tisdag å stressen haglade på jobb, mycket som ska piffas med å speciellt å få fyllt schemat för alla körningar som ska ske nästa vecka.... Fy fan vad jag längtar tills den är över å den har inte ens börjat.
Annars har d gått bra tycker jag å dagen avslutades hemma hos päronen som vanligt å det e ett så skönt sätt å avsluta dagen!
Tror Morgan håller med =)


Matmässigt så liknade dagen gårdagen med gröt på morronen för 4 poäng å sen lunch:
sushin var slut =( Så d blev kylling å en bulle samt hallon för 10 poäng å sen kaffe under dagen för 3 poäng å kvällens middag blev samma som gårdagen, ungefär:
makaroner å biffstroganoff å saltgurka för 12 poäng å efter träningen som faktiskt blev av idag blev d:
frukt å sen pudding som jag gjorde på miin mumsiga one meal proteinpulver med chokladsmak å en skvätt mjölk för 1,5 poäng å jag landar på 32 poäng, lånar 6 poäng precis som igår från veckobonusen.

Träning blev d idag å d kändes GRYMT! Testade intervaller på crosstrainer men kom fram till att crosstrainer lämpar sig inte för intervaller för jag tar ut mig mer på cykel men men, nu vet jag det =)
35 min blev d där jag körde 5 min lagom tempo å sen 1 min fullt ös, kändes bra men som sagt, jag kan hårdare =) 4 AP för detta å med promenader för 2 AP ger mig 6 totalt =)

Totalt: 32 poäng
Motion: 6 AP
AP totalt: 9 st
Veckobonus kvar: 28 poäng

Bye bye!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar