Summa sidvisningar

torsdag 8 november 2012

Dag 653 (Dag 64)

Så, söndag å en ny VVV tar sin början =)
Blev väckt av jobbtelefonen vilket var allt annat än kul å större delen av dagen gick åt att lösa smågrejer som alla slutade i att det handlade om missförstånd från olika håll men tack å lov var d enkelt å lösa men d tog ändå sin lilla tid...
Efter detta blev d mys i soffan med att kolla på Så mycket bättre på nätet å annat skoj innan d blev en tur till päronen.
I allmänhet en slö dag hemma, mådde inte helt hundra heller så det bidrog en hel del tyvärr.

Matmässigt har jag haft bättre dagar, orsak? Jag orkade bara inte å valde saker som jag tycker är gott men fortfarande restriktivt. När jag förr släppt på hämningar och förbud så har jag gått all in å smackat på med allt jag kan tänka mig. Idag valde jag noga istället.
Frulle:
2 wasa solruta med smör å 17% ost samt banan å sen en fika:
muffin från Espresso House å sen blev middag:
Räknar jag bort pizzan så landar jag för dagen på 29 poäng å för mitt eget bästa så tar jag inte med pizzan utan ser det hela istället som en utmaning att under veckan som kommer så ska jag ha använt så lite som möjligt av min veckobonus som möjligt. Hade jag räknat med pizzan så hade veckobonusen varit borta helt och det skapar mer ångest än nytta för då får jag panik att jag inte har tillgång till "extramat" om jag skulle vara hungrig så på d här sättet så fungerar det bättre för mig. Min största svaghet är rädsla för att gå hungrig. Jag gör det ibland men ska jag t.ex gå å handla lunch å e hungrig så köper jag mer än vanligt just pga rädsla att inte bli mätt. Dock har jag blivit bättre på d genom att jag slutar när jag e mätt å spar det som blir över till en annan gång, men så fort jag ska va hård mot mig sj så kraschar jag så detta är förebyggande taktik =)

Motionsmässigt så blev d en promenad till päronen som ger mig 1 AP å det e bättre än inget alls men inget som jag direkt kan stoltsera med men men =)

Totalt: 29 poäng
Motion: 1 AP
AP totalt: 1 st
Veckobonus kvar: 46 poäng



Då var d dags för RESULTAT!

Vikt: 71,7 kg
Minskat: 0,2 kg
Minskat totalt: 42,5 kg

Mått i midja: 86,5 cm
Minskat: 0 cm denna vecka
Minskat totalt: 43 cm


Kvar till delmål 11, gå ner 45 kg å komma ner till 60-talet: 2,5 kg
Kvar till delmål 12, väga 68 kg (gärna mindre) tills min födelsedag: 3,7 kg
Kvar till delmål 13, gå ner 50 kg: 7,5 kg

Helt okej vecka, e osäker på varför så litet resultat å det enda jag kan komma på är att jag byggt muskelmassa så att där ändå försvunnit fett eller rättare sagt, fett har bytts ut mot muskler för muskler väger precis lika mycket som fett så det kanske bara skett en liten byteshandel?
Who knows för jag tycker jag varit duktig å gymmat en hel del mot innan men vi får se. Förhoppningsvis har jag börjat bygga saker som inte syns än, nämligen bättrat på min ämnesomsättning så utdelningen bara drar på sig lite så jag kommer fortsätta som vanligt denna vecka för jag vet utdelning kommer, i morrn eller om en månad, vem vet men den kommer. Det finns ingen träning som du ångrar, så enkelt är det!

Hasta la vista!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar