Summa sidvisningar

söndag 30 januari 2011

Dag 7

Så då har d gått hela 7 dagar sen starten, känns både som d gått segt och snabbt... Idag börja d komma lite bakslag faktiskt, har gått å väntat på dem men samtidigt sagt att jag tar d när d kommer å idag var d dags å visa sin fula nuna... Vid säkert 3 tillfällen idag har jag tänkt tanken: nu skiter jag i d! Jag äter d jag vill å så får jag fixa d sen i veckan... Men jag stod emot, lite stolt faktiskt =) Tänkte varje gång att jag har ju knappt börjat, har kanppt hunnit komma in i det... Kan inte ge upp å sabba allt nu... SÅ d gick bra till slut!
Under kvällen har jag funderat på varför jag kännt som jag kännt idag... Har liksom inte varit i närheten av att vara så nära å ge upp som idag, eller ja rättare sagt i eftermiddags. Men jag tror det handlar om att nu under eftermiddagen har jag vart fruktansvärt trött, tröttheten smittar av sig så lätt på allt annat, även motivationen. Jag hade ju sagt jag skulle ut å traska i minst 1 timme idag, det såg vi inte röken av nej... Däremot har jag faktiskt storstädat här hemma, hela lgh e noggrannt dammsugad samt moppad, har tvättat 3  eller blev d 4(?) maskiner tvätt samt torkat skiten å diskmaskinen har fått rycka in åsså. När jag väl satte mig ner för å äta en sen lunch (15:00...) så var d som luften gick ur mig totalt. Dock ville jag inte ge mig med promenaden så tvinga mig till två 20 min promenader med hunden där jag lunka i lugnt tempo å han fick springa som en jubelåsna å jaga allt som fanns ute på stora ängen här i Rydebäck, perfekt, trött hund å uppfriskad matte! Jag vet ju detta från förr egentligen, det är när jag är verkligen vrååååååålhungrig så jag mår illa samt när jag e trött som min motivation å karaktär blir lika starkt rispapper... Å idag var d en kombo av dessa två så jag va äckligt nära ju mer jag tänker på det. Blir faktiskt liiite extra stolt då att jag faktiskt tog mig samman, jag vet, verkligen ett "duktig idiot" moment....

Hur har dagen annars sett ut då? Jo morgonen började jag vid ca halv 11 då hunden kom å tjöt som en stucken gris som han brukar då han vill ut =) Satte mig ner med min frulle vid 11 tror jag, mannagrynsgröt med kiwi å clementin samt té, men i morrn blir d nåt nytt, håll i hatten, på gröten ska d va hubbabubbar =) Eller jordgubbar som vanligt folk kanske säger... Så blir lite söndagspiff helt enkelt *haha*
Efter frullen satte städningen igång som sagt, jag gjorde inte allt... Ville upp om mamma åsså så jag kasta in handduken (bokstavligt talat!) ca 14:40 för å mecka lunch. I morrn ska jag ta resten som är nån maskin tvätt till, städa köket samt toan, annars fick jag gjort allt idag inklusive damma, ta lister samt flytta bort soffan å ta under den (där låg en maaaaaaaaaaaaaaaaaassa hundhår...)
Lunchen blev gårdagen middag så hittills på dagen har jag förbrukat 11 poäng och efter jag kommit hem från mamma å pappa så kom nog den största sucken genom tiderna (jag vet går inte å mäta men ingen va här så jag säger att d e sant!) Jag hade naturligtvis glömt å ta utt köttfärsen ur frysen som jag skulle göra köttfärssås samt pannbiff med lök på... Orkade inte tina skiten, orka egentligen ingenting så jag krafsa fram ett egenhändigt recept för middagens meny nämligen detta:

Kyckling som jag kokat (orka som sagt inte tina ett jävla dugg, så kyllingen åkte ner i kokande vatten som fryst å där fick den va tills den va klaaaaaaaar!) Sen tog jag pasta (140 g kokt = 3 poäng å d va fan inte mycket!) och koka färska morötter å fryst brysselkål i lite buljong å gjorde en rödvinsås från viktväktarna, den såsen smaka för övrigt bara mjöl så jag slängde i lite annat som var i mindre mängder som därmed inte räknas i poäng för å fa smak på d hela. Så denna (faktiskt goda!) middag blev 6 poäng.
Inte långt efter middagen kom faktiskt ett sockersug så jag tog för första gången på veckan två viktväktar kakor som är 3 poäng samt en kopp té.


Hallon å vitchoklad, lite havrekakestil på dom, faktiskt goda så jag vart nöjd men jag hade lätt kunnat käka minst 2 till men d fick stanna vid blott 2 =)
Så nu sitter jag här å ska snart hugga in på mitt mellanmål som jag tror jag får byta namn på då jag alltid käkar d så här lite på kvälls(natt)kvisten, så nattamat =)


Så nu blir d 2 knäcke med lite smör samt ost (17%) med paprika, clementiner samt en kopp té, ska bli riktigt gott!

Så det var min dag idag å trots den faktiskt vart jobbig, i alla fall den sista delen så har d gått vägen. Ska nästa vecka handla hem å göra storkok på viktväktarnas fantastiskt geniala soppa som nämligen är 0 poäng! Bara grönsaker å fantastisk god!!!! Så den kan va smart å frysa in ifall man får nån kväll ett sug efter mat eller dylikt så kan man kränga sån soppa med gott samvete =)
Jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre å i morrn SKA jag som sagt få till en riktig mastodont promenad innan det e dags för att möta mitt öde... Vågen! Får se hur det har gått i morrn =)
D var allt för mig skulle jag tro...

Totalt: 26 poäng
Kvar: 5 poäng

Hasta la vista.... baby!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar