Summa sidvisningar

onsdag 26 januari 2011

Dag 4

Idag har varit en bra dag med mycket härliga inslag, fick inte gjort nåt av det jag hade bestämt mig för men kul ändå =) Planen var att storstäda hela lägenheten å plocka lite bonuspoäng där men men, istället blev det en tur till mamma för att äta lunch med henne å två vänninor till henne, Monica å Ethel.
Har kännt mig ganska trött idag, lite smått orklös dock kom d först efter lunchen hos mamma men jag tippar på att det är pga min vänster arm, har med högsta sannolikhet en spricka i armbågsregionen å d gör så in i helvetes ont! Har armen fått vila e det inte så farligt men i natt har jag knappt sovit. Var det inte Morgan som snodde mitt täcke så var det armen som värkte eller så var d för varmt eller så blev jag kissnödig pga allt vatten jag dricker numera... Höll på å bli tokig! Så inge vidare sömn å konstant ont hela dagen idag var nog det som gjorde mig orklös men det har inte påverkat humöret! Det har vart på topp hele dagen =)

Jag experimentera lite med frukosten idag då jag e vansinnigt glad i mannagrynsgröt så jag kolla upp det å 1½ portion inklusive lättmjölken som ska i så kostar den portionen 3½ poäng, lätt att det blir min frukost numera! Idag hade jag inte lättmjölk nog så blev lite mellanmjölk så totalt med té så blev frullen 6 poäng.

Mannagrynsgröt med clementin å kiwi =)

Efter frullen så blev det en promenix med min lilla huligan, vi gick direkt till mamma så jag även fick en chans å mäta avståndet samt tiden exakt med Runkeepern, dock blev d inte korrekt för en viss hundajävel börja tramsa med både pinnar å ett lik (en fågel, ingen person!)
Hemma hos mamma blev det kvinnolunch grande =) Gulaschsoppa med gott bröd å kaffe *NAM* de andra fick en god bakelse men eftersom jag inte kännt sockersug så avstod jag min *duttig idiot*
Efter kaffet å avvinkning av gästerna tog jag huliganen å traska hemmåt med en packning bestående av lite vatten å 3 liter gulaschsoppa =) Vi gick via stranden å den långa vägen hem, tycker det är så fint å gå den vägen.


Ser ut som palmer å riktigt exotiskt men det e bara lilla Rydebäck, kallt men fint väder var det!
Totalt idag har det blivit en del km å jag blir mer å mer kär i min Runkeeper =)


Första e min första promenad å den andra e ja, ni fattar =) Just det att den även tar hänsyn till om jag går i backar osv e helt underbart! Likaså e det så skönt å slippa hålla koll på klockan, när börja jag gå? vad e klockan, hur länge har jag gått? Den håller koll på allt åt mig, lovely!


Väl hemma så var både matte å huliganen trötta å tack å lov så slapp jag laga mat ikväll, vi mumsa på gulaschsoppan jag fick med mig hem å lite sallad till *mumma*
Så till sist ikväll blir det förmodligen 2 knäcke med leverpastej samt té å mina gooooda clementiner =)

Så summan kardemumman idag har varit sleepy mode, fortfarande taggad till tusen vilket e en underbar känsla. Måste få tummen ur röven å fota mig i morrn samt ta mått så jag kan börja hålla koll på mina framsteg.
Idag diskuterades gastric bypass på lunchen, Ethel är en av de första som opererades i Sverige tror jag, 20 år sedan och jag står i kö för en sådan operation, har stått 1 år å har 1 år kvar. Men innerst inne, ju mer jag tänker på det är att jag inte vill men jag vill som sagt sluta röka å det vågar jag inte just nu för jag VET jag kommer gå upp i vikt å jag ahr inte råd att gå upp mer nu, kan för fan knappt ta på å av mina strumpor utan att jag får problem med att nå... Fruktansvärt pinsamt! Men jag har attityden: JAG KAN SJÄLV! Ber aldrig om hjälp, både på gott å ont... Så att ta en gastric bypass känns som ett nederlag för mig, det känns som jag tar den "lata" vägen ur mitt problem. Nu ska ni som har gjort detta eller vill göra det inte ta illa upp, jag kallar inte alla lata utan det är min åsikt om mig själv å ingen annan! Så jag vill inte göra det, jag är rädd för hur livet ser ut efter, ja man går ner massor i vikt snabbt men hur lever jag? Vad får jag äta? Vad händer om jag inte sköter det? Massa frågor som gör mig orolig å rädd... Så därför vill jag verkligen lyckas med detta, jag bara måste! Klarar jag detta finns det inget jag inte kan göra.

Det var allt som rörde sig i skallen idag... Som sagt, känns fortfarande helt lovely så jag ser fram emot i morgon =)

Totalt: 23 poäng
Kvar: 5 poäng

Tjillevippen y'all!

2 kommentarer:

  1. Jag blir alldeles tårögd, jag tycker du är så klok i dina tankar och så himla duktig som verkligen tar tag i dig själv... jag är stolt över dig och jag vet att du kan klara det här =). KKKKKRRRRRAAAAAMMMMMMM!!!!!!<3

    SvaraRadera
  2. Tack så hemskt mycket goaste Kristin :)Nu blir ju jag tårögd ;)
    Kramar massa massa massa tebax <3

    SvaraRadera