Summa sidvisningar

söndag 30 januari 2011

Dag 8

Då var d dags för en ny vecka, idag var dagen D alltså dags å väga sig å jag blev fruktansvärt besviken samt arg på hur våra kroppar e skapade samt skillnader mellan kvinna å man... Jag startade denna resa på fruktansvärd 114,2 kg å klockade in på 113,4 kg idag... 0,8 kg.... Hade verkligen hoppats på i alla fall 1 kg =( Men mamma kom å räddade mitt humör, hon påminde mig faktiskt om att så mycket som jag rört mig denna veckan, så mycket har jag inte motionerat på säkerligen 6 månader å knappt det! Så jag tröstar mig med att kroppen förmodligen har börjat skapa muskler från mina promenader å att det e därför jag inte gått ner mer än 08 kg... Andreas däremot, den j***a grisen... Han har gått ner, nu vet vi inte exakt hur mycket då han vägt sig på 2 olika vågar men säkerligen har han tappat 2 kg... Å han har inte ens vart utanför dörren!!!! Livet e fan orättvist... Nu har detta snurrat i min skalle hela kvällen, missförstå mig inte, jag e glad för Andreas skull, verkligen jätteglad! Men självklart blir man avis men så är d, killar går ner mycket mer å fortare än kvinnor. Nu glömde jag mäta mig innan jag intog kvällen middag så jag får göra d i morrn eller senare ikväll samt ta den där förbenade bilden på mig sj som jag hela tiden glömmer...

Hur har dagen vart annars då? Jo stårlande solsken å riktigt varmt ute faktiskt, så jag började som vanligt med min frulle som idag var strålande, jag blev så glad av att bara titta på tallriken:

Detta är kärlek på en tallrik, sommar på en tallrik, kärt barn har många namn men lovely täcker allt =) Min älskade gröt med hubbabubbar samt clementin.
Efter frullen så väckte jag sömntutan Andreas så han kom upp å åt frulle, direkt efter d satte vi kursen mot mina föräldrar, vi gick via stranden där jag hade hoppats på att få släppa Morgan men ack som jag misstog mig! Tror halva Rydebäck var på den strandbiten idag med sina hundar så Morgan fick ledsamt nog stanna i koppel, visst vi hade säkert kunna släppa honom men med så mycket folk så orka jag inte ifall han nu skulle börja hoppa runt å skälla på folk...



Andreas å Morgan in action =) Fartyget i första bilden var av namnet Transatlantic för oss nördar som tycker d verka intressant, såg ut att vara bulkfartyg från Kemira (jag vet, skadad)
Hemma hos mamma å pappa så hjälpte mamma mig med att trimma hunden, han behövde bli lite korthårig på magen samt raka lite i armhålorna så vi slipper de där elaka tovorna å han blev så fin =)
Här åt vi även lunch, mamma hade kokat oxkött samt potatis å sås, vi valde dock att använda fonden som grönsaker å kött kokat i som sås för å spara poäng, rödvinsstek var d nog d hette... hade kokat i rödvin i alla fall =) Så med frulle samt lunch och en god kopp kaffe på det gav 11 poäng å efter kaffet traskade vi hemåt igen där d var dags å laga lite kvällsmat. Kvällens meny bestod av pannbiff med löksås, potatis samt brysselkål å morötter:


*MUMMA*!!!! Detta blev 6 poäng vilket gör att dagens intag landar på 17 poäng så lite senare ikväll blir d lite nattamat i form av favvisen 2 knäcke med saltrulle, smör samt en god kopp té. Sitter å funderar på om jag ska spara poäng så jag kan ta lite vin på fredag då det blir festligheter i landskrona med goa hundrastgårdsvänner men nej... E inte värt d så jag kör på som vanligt så jag kanske kan få se lite resultat efter denna veckan... Jag måste i alla fall ha fått tappa minst 1 kg efter denna veckan annars börjar jag bli lite putt *hehe* Jag vet, jag vet, det handlar om att ändra sin livsstil å det ska få ta tid men jag vill få ett avstamp, jag vill komma någonstans.... Nu kommer jag börja mäta så jag i alla fall kan få se resultaten i cm istället för på vågen om detta som hände idag även sker om en vecka...

Överlag så har d kännts bra idag, inget sockersug, inte jobbigt så det e jag glad för =) Får hoppas d håller i sig å att veckan flyger förbi, e ju LIA nu hela veckan så jag tror d kommer gå bra å fort =) Så håll tummarna för mig!

Totalt: 23 poäng
Kvar: 5 poäng

Då börjar en ny del i bloggen nämligen veckans bild å mått!

Dag 8:

Här har vi mig å jag HATAR att fotas pga hur jag ser ut å här ser jag dessutom full ut men men haha. Dag 8 som sagt.

Nuvarande vikt: 113,4 kg
Minus denna veckan: 0,8 kg
Minus totalt: 0,8 kg
Mått i midja: 129,5 cm


Hopp å heppelipepp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar