Summa sidvisningar

söndag 17 november 2013

Dag 1053-1059

Då var ännu en vecka till ända å första riktigt 100% lchf veckan då det blev kolhydrater förra helgen.
Denna vecka har varit tuff, haft sug å sockerbegär av bara helvete men det berodde nog mer på att det var dags för PMS å allt som hör till just den veckan i månaden... Utöver det har d varit en bra vecka. Dock har jag varit sur för jackan har blivit mer trång vilket inte bådar gott men samtidigt lugnar jag mig med att det lär dröja innan jag ser rejäla resultat för kroppen har inte hunnit ställa om helt från  att ha bara ätit kolisar å lite fett till det motsatta, samt jag kan inte gå upp så mycket på en vecka utan detta är vatten, det vet jag men känns surt ändå :(
Träningsmässigt har jag inte gjort som jag hade tänkt, bara 1 träningspass men å andra sidan har jag promenerat ca 30 min i stort sett varje dag vilket ger ca lite mer än 3 timmars promenad vilket känns helt okej.
I veckan som kommer nu vill jag verkligen träna minst 3 pass men vi får se, jag vet att pressar jag brukar det bli skit men jag får satsa så ser vi var vi hamnar.

Jag har testat lite nytt, bakat bröd samt lite pizza, cheesecake samt veckans matlådor blev tacopaj, lax med ostsås (Philadelphia, lite riven ost å turkisk yoghurt samt lime) med blomkål å broccoli å den sista blev kyckling med chilisås å blomkål å broccoli. Till tacopajen blev det även en grönsallad med lite egengjord guacamole som ej kom med på bild :)

Skulle även tatt formbilder men det glömde jag så vi får ta det i morgon istället.

Ha d gott!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar